خانما شما ماهی یک بار از پودر جرمگیر برای ماشین لباسشوییتون استفاده میکنید.ما ۳سال پیش اون اقاهه که اومد وصل کنه گفت باید ماهی یک بار دیگ لباسشویی و جرمگیر بریزی که نپوسه ولی من اصلا اینکارو نکردم خراب نشه لباسشوییم😥😥😥😥😥تو این گرونی
❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
من 8ساله دارم هیچوقتم نریختم همیشه هم خوب کارکرده.نگران نباش
خدایا شکرت بخاطر وجود پراز عشق همسر و نی نی نازم.خدایا عاشقتم.عاشقتم که این همه خوشبختی بهم دادی.همسری مهربون وبی نظیر.نی نی خوشگل و سالم.خدایا بخاطراین همه خوشبختی فقط و فقط به خودت مدیونم.الهی شکرت 💝💝💝
خوبه؟؟اگه واقعا تمیز میکنه لطفا به من توضیح میدی چون لایه لاستیکای ماشینو الان نگاه کردم پر از پودر ...
من شش ساله همین روشو میرم سرکه سفید و جوش شیرین میریزم تو مخزن با دمای زیاد میزارم خالی کار کنه لباسشوییم هم الجی هشت کیلو هست خدا رو شکر خوب بوده ولی اینم بگم من بعد هر بار کار کردن لباسشویی خشکش میکنم جا پودریشو لای لاستیکاشو اندازه سر سوزنی توش جای پودر نمونده عزیزم این روش سرکه ضدعفونی هم میکنه ماشینتم بو نمیگیره
مهربونا اگه دوست داشتين براي ازدواج و خوشبختي ابجيم صلوات بفرستين هر كي فرستاد بگه منم به نيتتون بفرستم😘😘😘