2821
2789
عنوان

عشق سابقم

705 بازدید | 53 پست

بعد دوسال از بلاک درم اورد باهم صحبت کردیم پسر عموم بود البته عمو واقعی نه بعدش حرف رو گذشته شد گفتم من چون دوست داشتم فقط با ی نفر سه هقته رفتم تو رابطه نرفتم هرررچی قسم میخوردم باور نمیکرد اصلاااا میگقت مگه میشه تو این دور و زمونه دختری دو سال نره با کسی گفتم اره چون اکثرا فقط برای وقت گذرونی میخوان ن رابطه با معنی حالا منظورمم صدرصذ ازدواجی نیست بعد اون گفت نه من با خیلیا رفتم توی رابطه الانم تا 5 سال دیگه هم تا 32  33 سالم بشه به هیچ کس تعهد نمیدم و با دخترایی که بودم تعهدی نداشتم فقط برای دوستی بود بعدش یهو زد رو تصویری دید من دارم گریه میکنم اونم زد زیر گریه گفت دردت تو قلبم دلم برات ی ذره شده یهو دیدم گفت خدافظ بهم پیام نده زود از اون حالت در اومد گفت میخوام ی هفته فکر کنم ببینم میتونم خوشبختت کنم و متعهد بمونم بهت یا نه اگر تونستم برمیگردم هر طوری شده راضیت میکنم اما الان نمیدونم بگم میتونم متعهد بمونم یا نه من لحظه ایم یهو یکی رو ببینم دلم بخواد برم تو کارش...بزار فکرامو قشنگ کنم خلوت کنم با خودم اگه برگشت چی بگم؟ همه چیم برام صادقانه گقت

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

هیچوق گزینه ی انتخاب هیچ‌پسری نباش تو‌انتخاب گر باش

و خدایی که به شدت کافیست⁦♥️⁩ دل بسپار به حکمتش🍃عاشق کمک کردنم😍من یاد گرفته ام برایِ موفق شدن،هر ثانیه در حالِ تلاش باشم.یاد گرفته ام از هیچ کس جز خودم توقعی نداشته باشم.یاد گرفته ام در نهایتِ سختی و مشکلات هم بجنگم و امیدوار باشم.یاد گرفته ام که هیچ لذتی بالاتر از خوبی هایِ بی توقع نیست.و من خوب خواهم بود،حتی اگر همه ی جهان بد باشند،و من امیدوار خواهم بود،حتی اگر یاس و نومیدی،بر پیکره ی عالم،سایه گسترده باشد و من موفق خواهم شد،حتی اگر تمامِ جهان بگویند ؛ ممکن نیست.من نقطه ی پرگارِ دنیایِ خودم هستم،این منم که تعیین می کنم فردای من چگونه خواهد بود !

بنظرت ازش شوهر درمیاد با این اوصافی که ازش تعریفیدی🥴😐

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز