خب همین رقابت ایجاد شده بین دخترا کارو خراب کرده وضع عمل و ارایش و ناز و ادا و تو کار کسی رفتن و ظا ...
این رقابته هست بخصوص تو دانشگاه ولی مطمعن باش کسی که باعمل وارایش،وتظاهر میخواد پسر جذب کنه معلومه کی جذبش میشه؟پسری که باظاهر اغفال بشه چجوریه پسریه بنظرت؟توچجور پسری میخوای؟ایا پسریو میخوای که با دیدنت جذبت بشه ومدام نازت رو بخره وتو کیف کنی وبعد ازچند ماه یهو خیانت وکات وتو یهو مثل اب پخش شی روزمین!!این حرفا هیچیو عوض نمیکنه جز صبر کازی،نمیشه کرد این وسط معمولیا هم تنهاترن ادم بالاخره یه روز وارد رابطه میشه مهم کیفیت وهدف اون رابطس
Loneliness is also the bitter and sweet reality of life people who have to pay taxes for their special and complex mentality,Nothing in this world is more valuable than honesty, decency, contentment, love and morality, so if you can be real and do not chant
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
این رقابته هست بخصوص تو دانشگاه ولی مطمعن باش کسی که باعمل وارایش،وتظاهر میخواد پسر جذب کنه معلومه ک ...
نه برعکس اتفاقا پسرای خوب الان ضعیفن تو انتخاب و دخترای زرنگ باصطلاح تورشون میکنن. ماهایی که منتظریم کسی خودش بیاد داریم بخت مونو به شانس واگذار میکنیم چون نمیدونیم کی میاد.
یه امید واهی داریم فکرمیکنیم چون خوبیم اخرشم زندگی مون خوب میش
نه برعکس اتفاقا پسرای خوب الان ضعیفن تو انتخاب و دخترای زرنگ باصطلاح تورشون میکنن. ماهایی که منتظریم ...
تو الان تو دوربرت یه چندتامورد احتمالا تو دانشگاه دیدی که دختر زرنگ تورپهن کرده واسه یه پسرسالم،منم دیدم بخصوص تو ترم ۱و۲ ولی اخرش فهمیدم اون پسره بسیار شل وول،کم هوش ودست وپاچلفتیه نمازخون ومودب همه چی اما....باید محکم بود،کسی که گول میخوره فقط رفتار سالمی داره که گول تور مهر ساختگی دختررو میخوره،این فکراهمش بخاطر اهمیت دادن به دیگران بخصوص حرف دخترای،رل زنه که میان جلوی دوست سینگلشون پزمیدن،ازعمدهم اینکاررو میکنن حواست باشه
Loneliness is also the bitter and sweet reality of life people who have to pay taxes for their special and complex mentality,Nothing in this world is more valuable than honesty, decency, contentment, love and morality, so if you can be real and do not chant
من سالهای دانشگاه رو رد کردم الان توی ۲۸ سالگی با ده ها مورد دختری که دیدم بختا رو مقایسه میکنم ...
خب تو این سن مجرد باشی این فکرامیاد تو سرادم،ولی بجای این چیزا فکرکن چیکارمیتونی بکنی یاایا کاری ازدستت برمیاد یا نه،یااینکه چرا الان مجردی؟بخاطرااینه که طرف خصوصیات مالی،مدنظرت رونداشته یامیخواستی،ادامه تحصیلی وتوفاز نبودی،بالاخره یه چیزی هم تو وجود خودت بوده که دافعه بوده،یه حرفی یه واکنشی،یه بخشیش که تووجود خودته بخش دیگش هم مال شرایط شخصی ادم ووضعیت جامعس که کاری نمیشه کرد،بقیه هم که این کارررو میکنن ادم جالبیو جذب نمیکنن مطمعن باش
دافعه نداشتم فقط کاری برای جذب کسی نکردم.دخترای دیگ خیلی زرنگ شدن و تعدادشونم الی ماشالله و علی برکت ...
خواهش میکنم فقط بدون دختر مجرد کم نیست الان فامیل خودمون ۳۵سالشه ومجرد پس زیاد به اب وتاب نزن ازدواج دیر وزود داره ولی سوخت وسوز نداره تااین سن که صبرکردی بازم صبرکن درسته ذهنیت بعضیاجوریه که میگن دختر سن بالای مجرد یه مشکلی داشته وداره که هنوز مجرده ولی این فکرها اگه طرف متفاوت باشه فقط واسه تخریب طرفه وازروی حسادت وبدبودن،،این چیزیم که تو گفتی کاملا درسته دختره که نخ میده پسره هم میره به اون شماره میده یاپیشنهاد میده حتی اگه ۱۷ سالش باشه،بیخیال موفق باشید