میرم فیلم میبینم حالم بد میشه دوستام میان از رابطه هاشون میگن اذیت میشم کلا سعی میکنم دور باشم از همه تا یادم نیاد😂😂
تصور می کنم تو هر روز قشنگ تر می شوی و من هر روز عاشق تر،گویی همه اشعار و منظومه های عاشقانه را برای تو سروده اند عزیزم.کلمات حقیرند و من ناتوانم، ناتوان از گفتن این که چه اندازه تو را دوست دارم❤️🍓
کنارمیایم یجوری،نه دوستی نه خواستگاری😐☺اگه طرف خودش رودوست داشته باشه اعتماد بنفس،داره واحتیاج به دوست داشتن همیشگی دیگران نداره،کسی این فکررومیکنه که به مهرطلبه،اینکه یه نفردوست داشته باشه خیلی،خوبه امااینکه نداشته باشه وتو یهو افت کنی یعنی یک تیپ شخصیتیه وابسته ومهرطلبی،داری که این جور ادما کلی،اذیت میشن
Loneliness is also the bitter and sweet reality of life people who have to pay taxes for their special and complex mentality,Nothing in this world is more valuable than honesty, decency, contentment, love and morality, so if you can be real and do not chant
😂😂میدونی من یکیو میخام ک وقتی رفت رو اعصابم یا ازش زده شدم یهویی غیب شه وقتیم خواستم ...
😂😂😂دقیقاااا
تصور می کنم تو هر روز قشنگ تر می شوی و من هر روز عاشق تر،گویی همه اشعار و منظومه های عاشقانه را برای تو سروده اند عزیزم.کلمات حقیرند و من ناتوانم، ناتوان از گفتن این که چه اندازه تو را دوست دارم❤️🍓
مهرطلب چیه بابا تو عمرت کسی جذبت نشه ولی ببینی بقیه رو چقد عاشق سینه چاک داشتن خب به وجودت شک میکنی& ...
این یه دلیلشه،درسته ادم حسودیش میشه وبخودش من چیم کمتره، اما تو ازکجا میدونی بقیه خوشبختن یاراضین،شرایط ادما فرق داره یه نفر زودتر عاشق میشه یه نفردیرتر
Loneliness is also the bitter and sweet reality of life people who have to pay taxes for their special and complex mentality,Nothing in this world is more valuable than honesty, decency, contentment, love and morality, so if you can be real and do not chant
این یه دلیلشه،درسته ادم حسودیش میشه وبخودش من چیم کمتره، اما تو ازکجا میدونی بقیه خوشبختن یاراضین،شر ...
به جای این احساسات هم تو خودت جاذبه ایجاد کن وروی خودت کار کن ونقص هات رو درست کن هرچیزی اول ازخودفردشروع میشه این احساسی که توداری یه بخشیش روهمه دخترا دارن ومدام خودشونو مقایسه میکنن وافسردگی می گیرن امابخش دیگش دست خودفرده که باید صبرکنه وخودشو اصلاح کنه
بحث اینه چرا کسی منو ندوست؟! شانس ندارم یا بی عرضه م؟ در هرصورت از این وضع سینگلی مزخرف خستم دوست ...
شانس نداری یا بی عرضه ای؟؟بخودت القانکن،بالاخره باید تحمل کرد وصبرکرد چون چاره ای،نیست بخوای،وارد دوستی بشی فقط گذشتت رو لکه دارمیکنی الان هم شرایط سخت تر شده ورابطه ها هدف ازدواج توش کم شده،منم کسی دوس نداره بیخیال