2777
2789
عنوان

مشکلات زندگی

78 بازدید | 14 پست

من فکر می کنم اکثر مشکلات زندگی خود ساخته اند. چون باید جایی کاری انجام میشد که نشده و جایی نباید می شد که شده. خیلی  ها حتی با معلولیت جسمی با تلاش و روحیه قوی انسانهای بزرگی در زندگی شدند. ولی بعضیها تنبلی خودشون را به حساب تقدیر و شانس نوشتند. نظر شما چیه ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره موافقم ولی بعضی موقعها هم بدشانسی هست برادر من هر کاری رو شروع میکنه بیچاره بدشانسی میاره، 

شاید باید روی باورها و انرژیش نسبت به کارهاش کار کنه 

مشکلات واقعی هستند نه خودساخته نحوه واکنش ما به انهاست که متفاوت مثلا اینکه کسی شما ازار بده یک مشکل واقعیه  ولی نحوه برخود شما تعیین کننده است

پاسخگوسوالاتتون درزمینه روانپزشکی و روانشناسی تو تاپیکتون صدا بزنید

تا ۸۰ درصد موافقم

۲۰ درصد مواردیه که واقعا دست خود ادم نیست

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

[QUOTE=143716868]مشکلات واقعی هستند نه خودساخته نحوه واکنش ما به انهاست که متفاوت مثلا اینکه کسی شما ازار بده یک مشکل ...[/QUO

منظور از خود ساخته ساختگینیست . یعنی خودمون بوجود میاریم

ممکنه توضیح بدید ؟ 

من رشته ام تجربی بود خواهرم حسابداری دانشگاه ازاد من خودمو کشتم جانور شناسی قبول شدم اون افسرده شد بابام بدون کنکور فرستادش دانشگاه ازاد الان ۵تومن حقوقشه هرماه من باید ۱۰سال دیگه درس،بخونم که شاید یه کاری گیرم بیاد

تا خم نشوید کسی سوارتان نمی شود  فک کنم ‏مارو بد خط نوشتن که کسى نمیفهمه چمونه !  
بیماری که خودساخته نمیسه ی مشکل بحساب میاد

درسته . ولی کتابهایی در مورد ذهن هست کتابهای بسیار علمی که میگه ذهن قدرت خلق بیماری و حتی درمان بیماری رو داره

[QUOTE=143716868]مشکلات واقعی هستند نه خودساخته نحوه واکنش ما به انهاست که متفاوت مثلا اینکه کسی شما ...

منم دارم همینو میگم نه خیلی از مشکلات سرچشمه ای غیر از خود ما دارد 

پاسخگوسوالاتتون درزمینه روانپزشکی و روانشناسی تو تاپیکتون صدا بزنید
من رشته ام تجربی بود خواهرم حسابداری دانشگاه ازاد من خودمو کشتم جانور شناسی قبول شدم اون افسرده شد ب ...

عزیزم .خوب این تایید حرف منه . این شانس نیست . این حاصل یه انتخابه. بعضی رشته ها در بعضی کشورها بازار کار خوبی ندارند. یا نباید این رشته را انتخاب می کردید یا باید کشوری برید که بازار کارش باشه. 

عزیزم .خوب این تایید حرف منه . این شانس نیست . این حاصل یه انتخابه. بعضی رشته ها در بعضی کشورها بازا ...

خوب این میشه شرایط،جامعهـ 

همیشه علت اینکه موفق نیستیم تنبلی نیست

تا خم نشوید کسی سوارتان نمی شود  فک کنم ‏مارو بد خط نوشتن که کسى نمیفهمه چمونه !  
خوب این میشه شرایط،جامعهـ  همیشه علت اینکه موفق نیستیم تنبلی نیست

درسسته . ولی میتونیم انتخابهای اشتباه روعوض کنیم دیگه . نه؟ یا باید تسلیم بشیم 

اگه شما میدونستی بازار کار نداره و بخاطر عشقت این رشته را انتخاب کردی که جای ناراحتی نداره

اگه نمی دونستی و انتخاب کردی پس اون کار نکرده میشه عدم تحقیق در مورد بازار کار

در هر صورت هدف من از این پست اینه که آیا باید برای حل مسکلات مبارزه کرد یا باید با توسل به تقدیر و شانس و شرایط تسلیم شد؟