2821
2789

من قبل جاری دار شدنم جاریهام فرشته بودن همچین که جاری دار شدم ازشون فرار کردم  عروس اولم 

حسینِ من….. بیا و این دل شکسته را بخر… حسینِ من…. مسافر جامانده را با خود ببر…. السلامُ علیک یا ابا عبْدالله

جاری خواهر من با پدرومادرش اومدن خونه خواهرم شام خوردن یه چشم روشنی برای خواهرزاده ۶ ماهم نیاوردن😐متنفرم از این ادمای گدازاده

روز۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد.در سال ۱۴۰۰ وزن من از ۶۸ به ۵۰ رسیده...دارای مدرک لیسانس هستم...سوار بر ماشین مشکی متالیک خودم هستم...و سخت مشغول ورزش هستم!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یه همسایه داشتیم 5تا جاری داشت با یکی مثه خواهر بودن.انقد ازش خوب میگفت که حد نداشت

منم ٥تا زن عمو دارم 

همشون خوبن ولى يكيشون اينقد خوبه و ما صداش ميزنيم خاله

زغوغاىِ جهان فارغ!!!🙃
خخخ واسه من از پشت خنجر میزنه و حسود با وجود اینکه ۱۰ سال پیش عروسی کرده ...تازه عروس😎

خواهرشوهر منم بعد چند وقت شیش سال شد گفت ازوقتی تواومدی تو خانوادمون جاریم حسادتش شروع شد خیلی عوض شد

خدا تا یماه دیگه بهم یه دوقلوی سالم و صالح میده بگو الهی آمین....😍😍⁦❤️⁩🤲

من داشتم کلا باهمه چه غریب چه اشنا چه کافر چه مسلمون خوش رفتار و گرمم...ولی سر بچه ش که بدنیا اومد کاری کرد که قطع ارتباط زدم..من بچه نداشتم بعد از اون هم ازدواج کردم..رفتیم دیدنی نوزاد..سریع اسپنددود کرد ..گفت بزی که نزاد باید سرش رو برید!!! و هزار اراجیف دیگه

مامان من انقدر زنعموم رو دوست داره که به سرش قسم میخوره . قشنگ میبینتش چشم هاش پروانه ای میشه 😐

حالا همون عموم سربابام رو کلاه گذاشته ها ولی بازم این دو تا جاری مثل لیلی مجنونن 😂😂 بزنم به تخته 😁

خخخ واسه من از پشت خنجر میزنه و حسود با وجود اینکه ۱۰ سال پیش عروسی کرده ...تازه عروس😎

دقیقا مال منم همینه ۲۰ ساله از ازدواجش گذشته ها بیا ببین چه ادا اصولی داره انگار از دماغ فیل افتاده همش دنبال اینکه خودشو تو چشم کنه توهم میزنه باهاش رقابت دارم

واقعا که زورش اومده

خیلی حسوده

خاک تو سر برادرشوهرش که اینقدر رو برادرزادش غیرت نداشت بگه یه چشم روشنی بیارید

اون وقت خواهرتازه زا ساده من کلی هم شام براشون تدارک دیده بود!

روز۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد.در سال ۱۴۰۰ وزن من از ۶۸ به ۵۰ رسیده...دارای مدرک لیسانس هستم...سوار بر ماشین مشکی متالیک خودم هستم...و سخت مشغول ورزش هستم!

اونم در مورد تو اینو میگ 😂😂

حوض بی ماهی با ماهی بی حوض فرق میکنه .........................یدونه صلوات برای رفع حاجتم یادتون نره
من رابطه صميمى نداشتم ولى رابطمون باهم بد نبود الان جدا شدم هنوز ك هنوز يكيشون هى بهم پيام ميده ا ...

عکس پروت خودتی؟ 

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه
2823
2791
2779
2792