2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بریییییییید کنار ببینم😡چقدم پرویید شما ایش..... 

تا ملیکا هس چرا شما😂نمیدونم یه همچین چیزی باید باشه این جمله😂

تصور می کنم تو هر روز قشنگ تر می شوی و من هر روز عاشق تر،گویی همه اشعار و منظومه های عاشقانه را برای تو سروده اند عزیزم.کلمات حقیرند و من ناتوانم، ناتوان از گفتن این که چه اندازه تو را دوست دارم❤️🍓
بریییییییید کنار ببینم😡چقدم پرویید شما ایش.....  تا ملیکا هس چرا شما😂نمیدونم یه همچین چیزی ب ...

بیا مادرشوهر فالو کنi.seyamakهیچکدومتو کرمان ک نبودن لااقل بیای فالو کنن

خدایا شکر

فقط تورو خدا مادرشوه  خوبی باش هر عروسی گرفتی فردا ک ان شاءالله پسرتون ازدواج کرد حتی خودش و زنش دور از جونشون دور از جونشون رفتن زیر تریلی هم کاریشون نداشته باش تا عروست عاشقت باشه جلو همه پزت رو بده مث مادر شوهر من نباش ک بچه خودشم ازش بدش میاد دیگه😐

فقط تورو خدا مادرشوه  خوبی باش هر عروسی گرفتی فردا ک ان شاءالله پسرتون ازدواج کرد حتی خودش و زن ...

چشم چشم من اولم گفتم من مادرشوهر خوبی دارم خودمم مادرشوهر خوبی میشم انشالا در آینده عروسم میاد تایید میکنه 

خدایا شکر
2790
2778
2791
2779
2792