2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارک.روز چندمی؟ چندروز تاخیر داشتی؟

سیکلم۲۸روزه اس. امروز موعدم بود بی بی زدم اول هاله انداخت تا ده دقیقه هی پررنگتر شد درجا رفتم از دادم بتام۲۰۰ه.عکسای بی بی رو تو تاپیک اخرم گذاشتم

خدای مهربون شکرت😍
اخه کرونا معلوم نیست کی ازبین بره.زندگی درجریانه. خدایی ک فرشته کوچولوشو بخشیده خودش حافظ و نگهدارش ...

الهی امین پس فردا زایمانمه همش نگران مامانم که همراهم میمونه و دخترم هستم

🖤🖤ایرانم درد میکند🖤🖤
حالم خیلی بده .دلم نی نی میخواد 

منم خیلی وقته دلم نی نی میخاد حال دلمم تعریفی نیست.ولی چاره ای نیست جز صبر وتوکل

خدای خوبم،من به رحمتت ایمان دارم...خدایا من خیلی وقته منتظرم...دارم کم میارم 😔
سیکلم۲۸روزه اس. امروز موعدم بود بی بی زدم اول هاله انداخت تا ده دقیقه هی پررنگتر شد درجا رفتم از داد ...

میشه تاپیکامو بخونی بیبی چکامو ببینی؟ لطفا همرو ببین ازمایشمم ببین نطرتو بگی.مرسی

۹۹/۹/۹خیلی دیره.امسال محرم نی نیمو از امام حسین میخوام میدونم رومو زمین نمیندازه.رب هب لی من لدنک ذریه طیبه انک سمیع الدعا ، رب لا تذرنی فردا و انت خیرالوارثین 

اسی کجایی پس

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا