2777
2789

مبارکه

بارداری

گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍😍میشه واسه سلامتی کوچولوم یه صلوات بفرستی😍😍خدا ازم گرفتش بعد چهارسال انتظار واسه ارامش دلم دعا کنید😔امیدم از خدا قطع نشده منتظر اتفاقای خوبم🙏 دخترم ارامش زندگیم خدایا شکرت😍

مبارکه.مال منم اینجوری شد. درد پریودی هم داری؟

۹۹/۹/۹خیلی دیره.امسال محرم نی نیمو از امام حسین میخوام میدونم رومو زمین نمیندازه.رب هب لی من لدنک ذریه طیبه انک سمیع الدعا ، رب لا تذرنی فردا و انت خیرالوارثین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوش به حالت انقد حالم بده واسه اینکه بچه دار نمیشم میخوام گریه کنم ۹ ماهه اقدامم خدایا 🤲🤲🤲🤲

ناامید نباش ان شاا..به زودی شما هم مامان میشی

خدای خوبم،من به رحمتت ایمان دارم...خدایا من خیلی وقته منتظرم...دارم کم میارم 😔

مبارک باشه 😘😍

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگی من افتاد🌸🌸        اینکه من جواب بیشعوری های تو رو نمیدم ..... از شعور منه ..... پس تو هم لطف کن بیشعوری هاتو به رخ نکش......😏😏                      تو بگو طلاست از چشم بیوفته قاطی اشغالاست 🙃.              باید رو سر در نی نی سایت زد  تسبیح وارد شوید 📿📿
مبارک  زیر 5 دقیقه افتاد!؟

میشه به تاپیکای منم سر بزنید؟ چرا بیبی چکم امروز کمرنگتر بود؟

۹۹/۹/۹خیلی دیره.امسال محرم نی نیمو از امام حسین میخوام میدونم رومو زمین نمیندازه.رب هب لی من لدنک ذریه طیبه انک سمیع الدعا ، رب لا تذرنی فردا و انت خیرالوارثین 

مباااااااااارکه 😍😍😍

تو این حال خوشت منم دعا کن 😢😢

امروز پری شدم 😭

به شوهرم ک زنگ زدم نوار بخره اومدنی گف شوخی میکنی ؟؟؟من سه تا بی بی چک خریدم 😭😭😭😭😭😭😭

همونجا میخاستم بمیرم 

خدایا به خودت سپردم همه چیو .... 
خوش به حالت انقد حالم بده واسه اینکه بچه دار نمیشم میخوام گریه کنم ۹ ماهه اقدامم خدایا 🤲🤲🤲🤲

منم همینطور بودم ولی الان ک دوسال شده عادت کردم, انشاالله که شما ب زودی مامان بشین ،مبارک باشه استارتر عزیز 

استاتر مبارکه .منم الان ازمایشمو گرفتم مثبته خداروشکر.

مبارک.روز چندمی؟ چندروز تاخیر داشتی؟

عزیزم مبارکه. ولی تو این وضعیت خوبه نمیترسی وسط بارداری من ویروس اومد همش میگقتم کاش باردار نمیشدم

اخه کرونا معلوم نیست کی ازبین بره.زندگی درجریانه.

خدایی ک فرشته کوچولوشو بخشیده خودش حافظ و نگهدارش باشه.

خدای مهربون شکرت😍