پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
میشه طرز تهیه مسقطی رو بگین خودم چند بار درست کردم میخوام بدونم همونجوریه
من بلد نیستم همیشه آماده میخرم رفیق😉
پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
میشه طرز تهیه مسقطی رو بگین خودم چند بار درست کردم میخوام بدونم همونجوریه
چتر سفید جون سلام ابتدا بابت پیامم عذر خواهی میکنم چون اگه بخونین احتمالا خندتون میگیره عزیزم من چون نمیدونستم چطوری با شما صحبت کنم اینجا ریپلای کردم یعنی منظورم اینه که نمی خواستم جواب این تایپکتون رو بدم بلکه یه سوالی ازتون داشتم و اون اینکه:چند روز پیش من و شما تو یه تایپک خاطرات دهه ی شصتی شرکت کردیم من اونجا در مورد تیتراژه کارتونی که پیرزنی در حال بافتن کاموا و کلافش دور خونه پیچیده میشده نوشتم و شما منو لایک کردین ممنون از لایکتون ولی حالا سوال من اینه آیا شما اون کارتون یادتونه آخه من برا هر کی تعریف میکردم یادش نبود و جالب اینکه اینجا 6 نفر منو لایک کردن یعنی شمام یادتونه و اگر بله اسمشو میدونید چی بود ببخشید مزاحمتون شدم
دوستای گلم اسم کاربریم و هرچی زدم سایت قبول نکرد مجبورشدم نصفی از اسم خودم و نصفی از اسم پسرم رو بزارم سمیرا هستم مامان سبحان😊خوشحالم که هستین❤عزیزان به اینکه سوره واقعه چطوری میتونه روزی رو زیاد کنه کاری نداشته باشین شما فقط هر شب یه بار بخونینش💕حدیث داریم اگر کسی نماز شب بخونه و روز بگه من گرسنه ام شما باور نکنید 💖راستی عزیزانم لطفا درخواست دوستی ندین ممنون میشم🙏
چتر سفید جون سلام ابتدا بابت پیامم عذر خواهی میکنم چون اگه بخونین احتمالا خندتون میگیره عزیزم من چون ...
سلام عزیزم چرا بخندم خانوم گل بالاخره راه ارتباطیه دیگه...
بله کارتونش رو یادمه اما اسمش نه من کلا تو حفظ اسامی(حالا اسم هرچی که میخواد باشه از آدما تا فیلم و آهنگ و...) خیلی ضعیفم اما یادم اومد حتما ریپلایت میکنم گلی
سلام عزیزم چرا بخندم خانوم گل بالاخره راه ارتباطیه دیگه... بله کارتونش رو یادمه اما اسمش نه من کلا ...
قربونت بشم عزیز دلم ؛خیلی خانمی❤
لطف میکنی عزیزم😍
دوستای گلم اسم کاربریم و هرچی زدم سایت قبول نکرد مجبورشدم نصفی از اسم خودم و نصفی از اسم پسرم رو بزارم سمیرا هستم مامان سبحان😊خوشحالم که هستین❤عزیزان به اینکه سوره واقعه چطوری میتونه روزی رو زیاد کنه کاری نداشته باشین شما فقط هر شب یه بار بخونینش💕حدیث داریم اگر کسی نماز شب بخونه و روز بگه من گرسنه ام شما باور نکنید 💖راستی عزیزانم لطفا درخواست دوستی ندین ممنون میشم🙏