اینبار باز حامله شدم دکتر برام انوکساپارین4000نوشته وسی تا نوشته میخواستم بدونم کسی مثل من بوده که فقط سی تا براش تجویز کنن یا نه باید تا اخر بارداری تزریق بشه؟من مشکل انعقادی هم ندارم
4 تا سقط پشت سرهم داشتم دعا کنید مامان بشم و خدا یه نی نی سالم وصالح بهم بده99.9.9 خدا جون یه نی نی سالم و صالح میذاره تو دلم خدا جونم ممنونم که کنجدمو گذاشتی تو دلم و ناامیدم نکردی😙😙😙 من 99.9.9 باردارشدم و خداروشکر تو 6هفته قلب نی نیم میزنه.خدا اینبار برام نگهش دار 😍😍😍 الان که 99.11.19 هست نی نی نازم 13 هفته هست و خداروشکر تو سوگرافی غربالگری همه چی اکی بود دختر عزیزم خیلی خوش اومدی به این دنیا 1400.5.12 خدایا شکرت... در تاریخ ۱۴۰۲.۶.۲۹ نی نی دومم هم توراهه و۱۷ هفته هستم😀😀😊😊 خدایا از لطفت ممنونم ایشالا این یکی هم صحیح و سالم و خوشگل باشه باتشکر خداجونم😘
منم دوتا سقط داشتم تو هفته های ۷و۸ . از روزی که فهمیدم باردارم روزی یه دونا آنوکساپارین میزنم با یه ...
سلام دکتر به منم انوکسپارین داده دیروز رفتم تزریقات زد همه میگن کاری نداره که خودت بزن ولی میترسم شما خودت میزدی چطوری میزدی ؟که کبود نشه و درد نداشته باشه میشه راهنمایی کنید
سلام دکتر به منم انوکسپارین داده دیروز رفتم تزریقات زد همه میگن کاری نداره که خودت بزن ولی میترسم شما خودت میزدی چطوری میزدی ؟که کبود نشه و درد نداشته باشه میشه راهنمایی کنید