stii مدیر استارتر عضویت: 1397/09/24 تعداد پست: 273 عنوان غذاي كمكي 47 بازدید | 16 پست سلام دختر من ٦ ماهو ٥ روزشه از ٥ ماهو نيم غذا كمكي شروع كردم براش فرني و حريره بادوم دادم سوپم الان دو هفته س دارم ميدم برنج و هويج و سيب زميني و امروزم نخود فرنگي ريختم سوالم اينه كه ميتونم پوره هويج بدم بهش بعد اينكه تو سوپش كره بريزم يكم و ميوه چيا ميتونم بدم بخوره البته من حريره بادومشو دوبار موز ريختم توش ممنون ميشم جواب بدين 1399/04/10 | 14:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ترشک۹۸ عضویت: 1398/02/28 تعداد پست: 3271 بله همه ی این کارا میتونی بکنی.فقط موز زود دادی ک اونم اگر حساسیت نداشته اشکالی نداره مادر دو بچه.۳۰ سال و ۱۰ ماه
norieh عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 35277 موز و میهوای تابستونو میتونی بدیدکترش مگه براش نمینویسه هرماه جه چیزایی میتونی بدی؟
ترشک۹۸ عضویت: 1398/02/28 تعداد پست: 3271 فقط ی چیزی اول شیر بعد کمکی.وگرنه جای اینکه بچه چاق بشه و قوت بگیره لاغر میشه مادر دو بچه.۳۰ سال و ۱۰ ماه
stii مدیر استارتر عضویت: 1397/09/24 تعداد پست: 273 فقط ی چیزی اول شیر بعد کمکی.وگرنه جای اینکه بچه چاق بشه و قوت بگیره لاغر میشه اول شير ميدم ٤٠ دفيقه بعد غذا
stii مدیر استارتر عضویت: 1397/09/24 تعداد پست: 273 موز و میهوای تابستونو میتونی بدی دکترش مگه براش نمینویسه هرماه جه چیزایی میتونی بدی؟ دكترش يه ليست كلي داده چون من از ٥ ماه شروع كردم گفته ٢ هفته ديگه زرده تخم مرغ بدنم با يكم كره الان تو سوپش ميتونم كره بريزم
norieh عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 35277 دكترش يه ليست كلي داده چون من از ٥ ماه شروع كردم گفته ٢ هفته ديگه زرده تخم مرغ بدنم با يكم كره الان ... بله نیتونید دیگه
stii مدیر استارتر عضویت: 1397/09/24 تعداد پست: 273 بله همه ی این کارا میتونی بکنی.فقط موز زود دادی ک اونم اگر حساسیت نداشته اشکالی نداره خيلي كم ميدم اندازه يه حلقه قبلش سه روز كم كم دادم تا ببينم حساسيت نداره اما الان يه حلقه ميريزم
ترشک۹۸ عضویت: 1398/02/28 تعداد پست: 3271 دكترش يه ليست كلي داده چون من از ٥ ماه شروع كردم گفته ٢ هفته ديگه زرده تخم مرغ بدنم با يكم كره الان ... تخم مرغ رو بزار ۹ ماهگی چون خیلی سنگینه و بچه ممکنه واکنش بده.بزار یکم بزرگتر بشه مادر دو بچه.۳۰ سال و ۱۰ ماه
stii مدیر استارتر عضویت: 1397/09/24 تعداد پست: 273 تخم مرغ رو بزار ۹ ماهگی چون خیلی سنگینه و بچه ممکنه واکنش بده.بزار یکم بزرگتر بشه يعني به حرف دكتر نباشم؟ گفته كه ماهيچه گوسفندو ماه ٨ به بعد بريزم تو سوپش اما از اخرايه ماه ٦ رون مرغ بريزم و اينكه بلدرچينم ميتونم بريزم
ترشک۹۸ عضویت: 1398/02/28 تعداد پست: 3271 کره و جو دوسر آرد برنج و گوشت و مرغ و برنج و هویج و سیب زمینی و پیاز و بادوم و نبات رشته و ماکارونی رو مجازی بدی و منم دادم و خدا روشکر مشکلی نبود مادر دو بچه.۳۰ سال و ۱۰ ماه
stii مدیر استارتر عضویت: 1397/09/24 تعداد پست: 273 کره و جو دوسر آرد برنج و گوشت و مرغ و برنج و هویج و سیب زمینی و پیاز و بادوم و نبات رشته و ماکارونی ... بعد اينكه دخترم اصلا اب نميخوره بدش مياد چيكار كنم
ترشک۹۸ عضویت: 1398/02/28 تعداد پست: 3271 يعني به حرف دكتر نباشم؟ گفته كه ماهيچه گوسفندو ماه ٨ به بعد بريزم تو سوپش اما از اخرايه ماه ٦ رون مر ... آخه تخم مرغ خیلی سنگینه.پشت کارت بهداشت رو نگاه کن.من طبق اون پیش رفتم .واقعا مفید بود مادر دو بچه.۳۰ سال و ۱۰ ماه
stii مدیر استارتر عضویت: 1397/09/24 تعداد پست: 273 آخه تخم مرغ خیلی سنگینه.پشت کارت بهداشت رو نگاه کن.من طبق اون پیش رفتم .واقعا مفید بود البته واكسن ٦ ماهگي هم زدم دكتر بهداشتم همينو بهم گفت نصف زرده با كره له كن بده
ترشک۹۸ عضویت: 1398/02/28 تعداد پست: 3271 بعد اينكه دخترم اصلا اب نميخوره بدش مياد چيكار كنم با قاشق بهش بده.یا توی شیشه شیر بریز ک بخوره.یا با قطره چکون.حتما بهش آب بده.نصف فنجون مادر دو بچه.۳۰ سال و ۱۰ ماه