2777
2789
عنوان

غذاي كمكي

47 بازدید | 16 پست

سلام دختر من ٦ ماهو ٥ روزشه از ٥ ماهو نيم غذا كمكي شروع كردم براش فرني و حريره بادوم دادم سوپم الان دو هفته س دارم ميدم برنج و هويج و سيب زميني و امروزم نخود فرنگي ريختم سوالم اينه كه ميتونم پوره هويج بدم بهش بعد اينكه تو سوپش كره بريزم يكم و ميوه چيا ميتونم بدم بخوره البته من حريره بادومشو دوبار موز ريختم توش ممنون ميشم جواب بدين

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موز و میهوای تابستونو میتونی بدی دکترش مگه براش نمینویسه هرماه جه چیزایی میتونی بدی؟

دكترش يه ليست كلي داده چون من از ٥ ماه شروع كردم گفته ٢ هفته ديگه زرده تخم مرغ بدنم با يكم كره الان تو سوپش ميتونم كره بريزم

بله همه ی این کارا میتونی بکنی.فقط موز زود دادی ک اونم اگر حساسیت نداشته اشکالی نداره

خيلي كم ميدم اندازه يه حلقه قبلش سه روز كم كم دادم تا ببينم حساسيت نداره اما الان يه حلقه ميريزم

دكترش يه ليست كلي داده چون من از ٥ ماه شروع كردم گفته ٢ هفته ديگه زرده تخم مرغ بدنم با يكم كره الان ...

تخم مرغ رو بزار ۹ ماهگی چون خیلی سنگینه و بچه ممکنه واکنش بده.بزار یکم بزرگتر بشه

مادر دو بچه.۳۰ سال و ۱۰ ماه
تخم مرغ رو بزار ۹ ماهگی چون خیلی سنگینه و بچه ممکنه واکنش بده.بزار یکم بزرگتر بشه

يعني به حرف دكتر نباشم؟ گفته كه ماهيچه گوسفندو ماه ٨ به بعد بريزم تو سوپش اما از اخرايه ماه ٦ رون مرغ بريزم و اينكه بلدرچينم ميتونم بريزم

کره و جو دوسر آرد برنج و گوشت و مرغ و برنج و هویج و سیب زمینی و پیاز و بادوم و نبات رشته و ماکارونی ...

بعد اينكه دخترم اصلا اب نميخوره بدش مياد چيكار كنم

يعني به حرف دكتر نباشم؟ گفته كه ماهيچه گوسفندو ماه ٨ به بعد بريزم تو سوپش اما از اخرايه ماه ٦ رون مر ...

آخه تخم مرغ خیلی سنگینه.پشت کارت بهداشت رو نگاه کن.من طبق اون پیش رفتم .واقعا مفید بود

مادر دو بچه.۳۰ سال و ۱۰ ماه
آخه تخم مرغ خیلی سنگینه.پشت کارت بهداشت رو نگاه کن.من طبق اون پیش رفتم .واقعا مفید بود

البته واكسن ٦ ماهگي هم زدم دكتر بهداشتم همينو بهم گفت نصف زرده با كره له كن بده