2789

عفونت ..بیماریهای عفونی یا خدای نکرده سرطان ..

من تازه ازدواج کرده بودم غدد لنفاوی کشاله رانمهر دو طرف به شدت ورم کرده بودن وبزرگ شده بودن با دست احساسشون میکردم .

ازمایش دادم wbcبالا بود که خودم میترسیدم یه وقت سرطان گرفته باشم ولی عفونت شدید گرفته بودم یه عالمه قرص بهم داد دکتر هیچ کدوم از قرصا رو نخوردم با اینکه خیلی گرون خریده بودم یه چیزی برا عفونت رحم گرفتم سیاهدانه قاطیش بود با عسل طبیعی یه هفته خوردم یه روز در میان بعدش رفتم ازمایش دادم خوب خوب شده بودم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سیاهدانه با عسل خوبش کرد؟؟

اره البته من جواب ازمایشو سونو همسرم برد پیش متخصص طب سنتی ..اونم یه چیزی داده بود گرد اندازه یه نخود سه عدد داده بود میگفت سیاهدونه هم قاطیشه البته اون موقع هردونه رو خریده بود ده تومن سال ۹۵با عسل طبیعی خوردم ..دکتر رفتم پیش متخصص عفونی انقدر منو ترسوند انقدر دعوام کرد گفت چرا گذاشتی عفونت انقدر پیشرفت کنه از قرص وکپسول وقرص واژینال و هر چی دم دستش برا عفونت بود داده بود 

انقدر زیاد بودن یه پلاستیک فریزر کامل همسرم ترسید گفت معدتو داغون میکن نذاشت بخورم 

سیاهدانه با عسل خوبش کرد؟؟

اره تو یه هفته خیلی خوب شدم بعد مصرفش رفتم دوباره سونو دادم همشون کوچک شده بود اندازه طحال هم نرمال شده بود..گلبول سفید هامم اندازشون اومده بود پایین