2777
2789
عنوان

کاربر سروین۴

353 بازدید | 25 پست

سلام خوبید دوستان میشه یکی ایشون رو تگ کنه ؟؟من بلد نیستم

خل کاربری عزیز این کاربر فرنوش با شماره دوستش بهم پیام داده که به خدا پشیمونه..بچگی کرده و حاضر هرکاری برای جبران انجام بده در آخر هم میگه لطفا شکایت رو پی بگیر یا به دوستتون بگین کاری کنن

کاربر عزیز من درک میکنم شمارو و دلخوری که ازش دارین و بهتون کاملا حق هم میدم ولی خود شما هم میگید که بچه است لطفا این بارو گذشت کنید تو این سایت این چیزا پیش میاد دیگه

منم اخرین باره واسطه میشم چون قبلا بهم لطفی کرده نتونستم خواهششو ندید بگیرم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

@سروین4  

خانمهای  عزیز     تیم در مسیر رشد .... با تحقیق و بررسی در موضوعات موفقیت ، رشد فردی ، روانشناختی ،هدف گذاری و خویشتن دوستی مطالب مفید و علمی برای رشد زنان سرزمینمون رو در اختیار شما قرار میده . در این خصوص میتونین پیج اینستاگرام  به آدرس dar_masireee_roshd رو دنبال بفرمایید .
مثل اینکه ایشون تاپیک زده بود درباره بوی پا بعدم اون یکی کاربر اومده گفته بوگندو و اینا  بعدم ...

چ گندش کردن

خدا هم جدیدا یاد گرفته سین میکنه جواب نمیده😐/           The one who loves you, says it once and proves it ten times!                         کسی که دوستت داره ۱ بار بهت میگه 
مثل اینکه ایشون تاپیک زده بود درباره بوی پا بعدم اون یکی کاربر اومده گفته بوگندو و اینا  بعدم ...

همون که تاپیک زد که بوی پای سروین،بو سگ مرده میده؟

بزار شکایت کنه،حقشه

فکر کردی میتونی منو ناراحت کنی؟بدبخت؛من خودم همیشه ناراحتم....!

همچین چیزی بوده ؟ خب من فکر کردم در حد پخش عکس و اینهاست .. 

خانمهای  عزیز     تیم در مسیر رشد .... با تحقیق و بررسی در موضوعات موفقیت ، رشد فردی ، روانشناختی ،هدف گذاری و خویشتن دوستی مطالب مفید و علمی برای رشد زنان سرزمینمون رو در اختیار شما قرار میده . در این خصوص میتونین پیج اینستاگرام  به آدرس dar_masireee_roshd رو دنبال بفرمایید .
همون که تاپیک زد که بوی پای سروین،بو سگ مرده میده؟ بزار شکایت کنه،حقشه

چرا!

چند بار دیدم تاپیک زده و ای خانمو مسخره میکرد

اهان عجب