2777
2789

♦️افزایش میزان ابتلا به کرونا در تهران/ زدن ماسک بهترین راه برای مقابله با بیماری است

مینو محرز، متخصص بیماری عفونی و عضو کمیته کشوری کرونا:

🔹با توجه به اینکه بازگشایی اماکن و اصناف مختلف در کشور انجام شده و دیگر مردم در خانه خود را قرنطینه نمی کنند زدن ماسک بهترین راه در امان ماندن از بیماری کووید-۱۹ است.

🔹مردم ما برای کنترل و مهار این بیماری باید توجه خاصی به این مسئله  به هنگام خروج از خانه به خصوص تردد در مراکز شلوغ داشته باشند.

🔹در حال حاضر ما در پیک دوم بیماری کرونا هستیم و تعداد موارد ابتلا و میزان فوتی‌ها در تهران زیاد شده است./باشگاه خبرنگاران

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا باید تو خیابون باشیم .من نوعی الان یه هفته س خودم رو قرنطینه کردم .ظلمه بخدا بمونید تو خونه بزار ...

من فقط روزایی که پسرم باید بره کلاس میرم بیرون اونم از اول خرداد از اول اسفند تا اول خرداد تو خونه بودم ولی دیگه از اول خرداد کلاس هاش باز شدن و باید برم چاره ای نیست چون لازمه کلاس تفریحی هم نیست کلاس توانبخشیه 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
تهران نه.کل ایران اوضااااااع خرابه 

این کانال اخبار تهرانه عزیزم

تمام کارمندان یک بانک‌ در گنبدکاووس کرونا گرفتند

🔹 یک بانک در شهرستان گنبد کاووس (گلستان) به دلیل ابتلای همه کارمندان آن به ویروس کرونا تعطیل شد.

🔹 فرمانداری گنبدکاووس روز دوشنبه با تایید این خبر گفت: جدی نگرفتن هشدارهای بهداشتی و رعایت‌نکردن فاصله‌گذاری اجتماعی موجب افزایش آمار مبتلایان به کرونا و اعمال محدودیت‌های بیشتر در گنبدکاووس شده است./ایرنا

خیلی منطقی بود جوابت به خدا توکل کنیم و بریزیم تو کوچه و خیابون بدون اینکه رعایت کنیم، آره خدا خوش ...

نه گلم من منظورم نیست که بریزیم تو خیابونا بعد توکل کنیم میگم آدم رعایت کنه وتوکلش به خدا باشه حالا مگه میشه فکر به کرونا آرامش روانی انسان رو بگیره بعدشم اول فکرکن  بعد....

چرا باید تو خیابون باشیم .من نوعی الان یه هفته س خودم رو قرنطینه کردم .ظلمه بخدا بمونید تو خونه بزار ...

همممممه همینو میگن که شما میگی. حتی تو خیابونم میبینیشون میگن بعد سه ماه اومدیم بیرون. معلوم نیست کی راست میگه کی دروغ. خلاصه چیزی ک تو خیاون ادم میبینه و امار که تلوزیون اعلام میکنه نشون میده هممممه دارن دروغ میگن. البته جسارت نباشه به شماها .شما مطمعناً جز اون دسته نیستی

مراسم ختم ميگيرن يه عده ،همسايه ما گرفته مراسم بعد تو همون مراسم چند نَفَر كرونا گرفتن

دقیقا تو شهر ما  بچه یه سید فوت میکنه کل شهر ریختن رفتن تو خونشون تشیعع جنازه 

بعد از چتد روز معلوم شد که کرونا داشته 

حالا هر روز یکی داره میمیره تو شهر وضعیت شهر ما خیلی بده😭😭😭

بگو اخه مجبورریددددد اه

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

یکیش همین خانواده شوهر احمق من پاشدن رفتن شمال 

میدونن من مریضم بازم هی زنگ میزنن پاشید شمام بیاین مادرشوهرم ک علنن گف تو بیایی پسرمم میاد یکی نیس بگه اخه احمق تو این کورنا چطور جرات کردین رفتین شمال

ولی درکل انقد ک ما رعایت میکنیمو مریض میشیم اینا باوجود اینهمه بی احتیاطی سالمه سالمن☹

ما هم یکی از عزیزامون سرطان داشت فوت کرد چند روز پیش اصلا مراسم نگرفتیم فقط چندتا اشنای خیلی نزدیک با ماشین رفتن تشییع هزینش هم دادیم به فقرا واسه مرگ یه عزیزمون بقیه هم به کشتن بدیم داغ رو داغ خدا رو خوش نمیاد 

خدایا تو از من بیزاری من از تو چیزی عوض داره گله نداره ...
همممممه همینو میگن که شما میگی. حتی تو خیابونم میبینیشون میگن بعد سه ماه اومدیم بیرون. معلوم نیست کی ...

تلوزیون که دروغ نمیگه بدبخت 

دیشب امار کشته ها از عیدم بیشتر بود😭😭😭

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز