2777
2789
به نظر خودت چرا داره بدتر میشه؟ جواب خیلی واضحه ی سری گوسفند رعایت نمیکنن جون بقیه رو هم به خطر مین ...

والا گوسفند هم یه چیزایی حالیش میشه اینا یولن دیگه

التماس دعا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چندبود

166

دستمُ ول نکن که زمین میخورم🙂 طُ بری از همه ادما میبرم🥺 طُ خودت خوب میدونی که آرامشی🌊🌝 باید با من بمونی به هر خواهشی...🥺♥️🌈 انگاری قسمته فاصله از همُ💔 هرجا میری برو ول نکن دستمُ🙂 نذار باور کنم رفتنت حقمه🙃 نذار دور شم از خودم از خدا از همه🙃💔🌈

تا وقتی خود ما رعایت نکنیم و به فکر هم نباشیم هست خداوند به بشر عقل داده من میبینم خیلی ها بدون ماسکن الیته خیلی ها هم ماسک میزنن اینم دیدم ولی خب کمه حداقل میان بیرون ماسک بزنید من خودم واقعا میزنم هم خودم هم پسرم فعلا تا امدن واکسن باید مسالمت امیز باهاش برخورد کنیم 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
والا گوسفند هم یه چیزایی حالیش میشه اینا یولن دیگه

فقط بالای 20 تا گوسفند رو تو همین سایت دیدم که در تدارک لباس و آرایش عروسی بودن

نمیدونم چرا نمیفهمن کرونا خیلی جدی تر از اون چیزیه که فکرشو میکردیم

همه میگن مردم مردم گوسفند رعایت. شما از فضا اومدید؟! همین شما ا و ماها هستیم که تو خیابونیم  

چرا باید تو خیابون باشیم .من نوعی الان یه هفته س خودم رو قرنطینه کردم .ظلمه بخدا بمونید تو خونه بزارید تموم شه

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز