2821
2789
عنوان

غربالگری ،+ عکس

121 بازدید | 11 پست

سلام من طبق اولین روز پریودم باید 11 هفته و6 روز میشدم،ولی سونو گف 12هفته وسه روز ،برا کسی اینطورنبوده؟؟؟؟؟ وجنسیتم گف احتمالا دختره ،بنظرتون چقدمیشه اطمینان کرد؟برا شما جنسیت درست بود؟؟؟ عکسشم میزارم الان

آرزوم اینه نی نی بیارم شوهرم روسینش بخوابوندش  

بله جنسیت دو تا بچمو درست گفت ان تی.

دکتر سن سونویه اول رو درنظر میگیره سن الان بر اساس رشد جنین هست البته بازم نظر دکتر متخصص مهمه

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

از همین الان میگم ناناز ناناز من عاشقه بچه دخترم با اینکه مجردم و ازدواج هم نمیخوام کنم ولی اگه یکی بچه دختر داشته باشه نمیدونی من این بچه رو یه جوری بغل میکنم یه جوری باش بازی میکنم اما واقعا دست خودم نیست بچه ها پسرو بدن دستم دلم میخواد یکی اینو از دیتم بگیره 😐 

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگی من افتاد🌸🌸        اینکه من جواب بیشعوری های تو رو نمیدم ..... از شعور منه ..... پس تو هم لطف کن بیشعوری هاتو به رخ نکش......😏😏                      تو بگو طلاست از چشم بیوفته قاطی اشغالاست 🙃.              باید رو سر در نی نی سایت زد  تسبیح وارد شوید 📿📿
از همین الان میگم ناناز ناناز من عاشقه بچه دخترم با اینکه مجردم و ازدواج هم نمیخوام کنم ولی اگه یکی ...

دستم *

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگی من افتاد🌸🌸        اینکه من جواب بیشعوری های تو رو نمیدم ..... از شعور منه ..... پس تو هم لطف کن بیشعوری هاتو به رخ نکش......😏😏                      تو بگو طلاست از چشم بیوفته قاطی اشغالاست 🙃.              باید رو سر در نی نی سایت زد  تسبیح وارد شوید 📿📿