2777
2789
عنوان

کرونا و عروسی

1184 بازدید | 42 پست

سلام

خانومایی که عقد کرده اند الان با این وضعیت کرونا میخواید چیکار کنید؟

من خودم عقد کرده ام و بخاطر دانشگاهم میخوام این تابستون برم خونه خودمون ان شاءالله ولی همش نگرانم، نمیدونم چی میشه😔

از یه طرفی هم اصلا دلم نمیاد بدون عروسی برم.

مطمئنم هستم بعد از اینکه برم خونمون هم عروسی دیگه برام معنی پیدا نمیکنه که بخوام بعدش بگیرم.

شماها چیکار میکنید توو این وضعیت؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نگیر عزیزم. وضعیت داره بدتر میشه

میدونم خب دوست داری عروسی بگیری 

ولی نگیری بهتر از اینه که کرونا بگیری!

دستمُ ول نکن که زمین میخورم🙂 طُ بری از همه ادما میبرم🥺 طُ خودت خوب میدونی که آرامشی🌊🌝 باید با من بمونی به هر خواهشی...🥺♥️🌈 انگاری قسمته فاصله از همُ💔 هرجا میری برو ول نکن دستمُ🙂 نذار باور کنم رفتنت حقمه🙃 نذار دور شم از خودم از خدا از همه🙃💔🌈
برو ارایشگاه عکساتو بگیر بعدم برو سر خونه زندگیت 

آخه من دلم اون جشن و بزن و برقص رو میخواد، حالا هرچقدرم کوچیک، وگرنه عکس و آتلیه رو که همیشه میشه گرفت😑

من گذاشتم تا بعد محرم 

اگه هنوز کرونا بود مهمونی میگیرم و میرم سر زندگیم 

دوساله عقدم 

خسته شدم دیگه

شوهرم  تک فرزنده همش میگن ما براش ارزو داریم 

عقدمون خیلی‌مفصل بود 

ولی عروسی یچیز دیگست 

خودمم دلم عروسی میخاد 

زندگی خیلی قشنگه     با غم خرابش نکنیم😍😍

منم هفت ماهه عقدم

میدونم چی میگی عزیزم

ولی من به شوهرم گفتم شده دوسال صبر کنم ولی عروسی رو میخوام🤨

چون میدونم عقده میشه برام

تو این دنیا هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست ✨🙂🕊... بهم بگو غزل 🤍چندتا زخم رو نادیده گرفتی فقط به خاطر اینکه اونی که چاقو دستش بود رو دوست داشتی🖐🏻🙍🏻‍♀️
من گذاشتم تا بعد محرم  اگه هنوز کرونا بود مهمونی میگیرم و میرم سر زندگیم  دوساله عقدم&nb ...

مهمونی چجوری؟

توو خونه یعنی؟

آخه من عقدم رو کوچیک گرفتم گفتم عروسی رو بزرگ میگیرم که کرونا اومد همه چیزو خراب کرد😭😭

عروسی برا چته ول کن بابا لباس بپوش برو ارایشگاه چند تا عکس تو آتلیه بگیر تمام انشاالله خوشبخت بشی 

من خودم عروسی نداشتم یه جشن عقد کوچیک داشتیم البته لباس پوشیدم و ارزونترین آرایشگاهم رفتم آتلیه هم رفتیم چند تا عکس گرفتیم همین ولی راستش اگه برگردم به قبل همون جشن کوچیکم نمیگیرم

این نیز بگذرد...                                   

نمیدونم.ولی اگه یک دهم درصد احتمال این رو بدین که یکی تو مراسمتون کرونا رو پخش کنه بین مهمونا و چند نفر مبتلا شن و تا پای مرگ برن و شاید هم دور از جونشون بعضیاشون برنگردن هیچوقت این ریسکو نمیکنید که عروسی بگیرید.اونوقت شیرینی اون جشن و بزن و برقص از دماغتون درمیاد و میگید ای کاش نگرفته بودم.بماند که حرف و حدیثا و ...تمومی نداره واستون.تو شهر ما بعد یه مراسم ختم متاسفانه طبق آماری که خودشون دادن ۴۰ نفر مبتلا شدن و هگه طلبکار شدن از صاحب عزا.😑

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....

بابا این چه قانونی هست تو ایران که نمیشه بعد از رفتن به خونه عروسی گرفت ؟؟ وقتش هست دیگه این قانون های مسخره رو تموم کنیم 😐😐 

محال است فرصتی را که حق الهی من است از دست بدهم ،زیرا در حمایت رحمتم ، نه در لوای قانون