2777
2789

عزیزم😍

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ان شالله که به حق امام رضا زندگیت بهشت باشه

من که قید عشقو زدم تواین دنیا. بااینکه همیشه از خدا یه عشق واقعی خواستم یه مرد که تکیه گاهم باشه یه شوهر خیانتکار نصیبم شد. اصلا گاهی به وجودعشق ومرد خوب شک میکنم

من که قید عشقو زدم تواین دنیا. بااینکه همیشه از خدا یه عشق واقعی خواستم یه مرد که تکیه گاهم باشه یه ...

منم مثل شما همش فکر می کردم که عشق فقط باید همسرم بهم بده با عشق ازدواج کردم و زندگی وحشتناکی دارم تا این که یه جا شنیدم این جمله رو که برای خدا شریک نگیرید منم کم کم توکل کردم عاشق خدا شدم واسه همین پرسیدم سند ازدواج امام رضا امضا می کنه خواستم متوسل شم به ایشون تا راحت شم خیلییی وقتی پشت حرفایی ما ادما چیزاییی دیگست به خدا توکل دستت بده بهش ارامش الانم امیدم یه چیز دیگست هنوز زندگیم پر از سختیه اما الان چیزی دارم که بهش وصلم و امیدوار 

خدا به حق امام رضا مشکلتو هر چی هست به صلاحت از راهت برداره

منم مثل شما همش فکر می کردم که عشق فقط باید همسرم بهم بده با عشق ازدواج کردم و زندگی وحشتناکی دارم ت ...

مرسی عزیزم خوشبحالت که به اونجا رسیدی که جز عشق خدا عشقی نمیخوای منم میدونم عشق واقعی خداست ولی ادم به یه عشق زمینی نیاز داره به همدم به یه تکیه گاه تنهایی فقط لایق خداست نمیدونم این چه سرنوشتی بود برای منم دعا کن حداقل دلم اروم بگیره خیلی خستم ازاین دنیا .

شاید خدا هم مثل من می خواد فقط تکیه گاهتون خدش باشه

گاهی خودمم همین فکرو میکنم و واقعا اینو تو زندگی دیدم ادما همیشه وفادار نیستن دل میشکنن گاهی تنهات میذارن اذیت میکنن فرقی نداره پدر مادر خواهر وبرادر دوست ورفیق اولاد یا حتی همسر. فقط دلم به خدا گرمه تنها کسی که همیشه هوامو داره صدامو میشنوه درد دلامو گوش میده وحتما کمک میکنه اشتباه کنم میبخشه وسرکوفت نمیزنه