2789
عنوان

درد

124 بازدید | 11 پست

سلام دوستان من مدتی هس برا جوشهای صورتم قرص داده دکتر از یه طرف هم دندونم جراحی کردم برا اونم کپسول و مسکن داده .ویتامین و اسید فولیک هم استفاده میکنم نمیدونم از ایناس که معدم خیلی اذیت داره یا چیز دیگه گاهی چیزی میخورم هم انگار نخوردم حس سیری نمیاد شبا با درد پا میشم از خواب گاهی اسیدم بالا میاد و حس میکنم چیزی تو دلم گیر کرده خیلی میترسم میگم نکنه خدایی نکرده سرطانه دسشویی هم یکم سخت میرم.خیلی حس بدیه تا ستون فقرات آدم تیر میکشه کسی تجربش داره؟

آزمایش خون و عکس معده همش نرماله 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اینهمه قرص میخوری معده بیچاره چطوری قاطی نکنه، نترس عوارض قرصاس با دکترت صحبت کن شاید عوضش کرد

چشم.والا همه چی شیر و تو شیر شد از یه ور میخوام اقدام بارداری کنم دکتر ویتامین و اسید فولیک داده از یه طرف چون باید دندونامم برسم جراحی کردم واسه اون قرص داده از یه طرفم پوستم 

چشم.والا همه چی شیر و تو شیر شد از یه ور میخوام اقدام بارداری کنم دکتر ویتامین و اسید فولیک داده از ...

‌دکتر زنان میدونه برا پوستت قرص میخوری؟ اونا هورمونی هستن قبل بارداری تا چند ماه نباید خورد... 

چشم.والا همه چی شیر و تو شیر شد از یه ور میخوام اقدام بارداری کنم دکتر ویتامین و اسید فولیک داده از ...

چشمت بی بلا، فعلا تا مشکلاتت حل نشده تحت هیچ شرایطی به بارداری فکر نکن پس ویتامین و اسید فولیک رو نخور، اول دندونات چون بارداری دندون رو نابود میکنه و هیچ کاری جز زجر کشیدن نمیتونی بکنی، وقتی کل داروهات تموم شد بعد مراقبت بارداری رو شروع کن 

هرچه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو... 
‌دکتر زنان میدونه برا پوستت قرص میخوری؟ اونا هورمونی هستن قبل بارداری تا چند ماه نباید خورد... 

نه نمیدونه. واقعا؟؟؟خوب شد گفتید مرسی .تا این ماه میخورم بعدش دیگه قطع میکنم پس از ماه بعد نمیتونم اقدام کنم؟ولی دکتر پوست در جریان بود 

چشمت بی بلا، فعلا تا مشکلاتت حل نشده تحت هیچ شرایطی به بارداری فکر نکن پس ویتامین و اسید فولیک رو نخ ...

آره دیگه دارم اول به دندونام میرسم که بعدش مشکلی پیش نیاد بعد که تموم شد اقدام میکنم