2777
2789
عنوان

کمککککک

115 بازدید | 13 پست

سلام خوبین خانوما؟؟من تازه عضو شدم 😍😍😍😍

سوال دارم من الان چن ماهه اقدام ب بارداری کردم و بی نتیجه بوده ولی این ماه ی دردکمری دارم خدا داند دردکمرم میزنه ب لگن و پهلوهام گاهن دردش الان دوهفته اس باهامه رفتم دکتر دارو نداد گفت شاید باردار باشی هفته بعدم موعد پریودمه خاستم بدونم علائم بارداریه؟کسی مث من بوده و بعد فهمیده حاملس؟؟

عزیزم علائم بارداری وپریودی تقریبا مثله همه باید ب بدن خودتم نگاه کنی و ببینی قبلا هم اون علائمو داشتی یانه

بی بی چک استفاده کن

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خودتو الکی دلخوش نکن دوساله پر علایم دارم بخاطرخودت میگم ک پری اومد دنیا نریزه دو سرت عزیزم

اره تازه ب شوهرام اصلا نباید بگی

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍
عزیزم علائم بارداری وپریودی تقریبا مثله همه باید ب بدن خودتم نگاه کنی و ببینی قبلا هم اون علائمو داش ...

قبلا کمر دردنداشتم اصلا الان دردش خیلی شدیده نزدم بی بی چک اخه انقد زدم و منفی شده ک امیدی ندارم فقط میترسم عفونتی چیزی باشه

اون از من بیشتر مشتاقه قبل من اون میدونه موعدم کیه و..

چ شوهر پیگیری

شوهر من حدودشو میدونه دقیق نمیدونه ولی من بی بی چک میزنم بهش نمیگم تازمانی ک ازمایش مثبت نشه بهش نمیگم همینه طاقتم نمیاد وگرنه تا ۸هفنگی نمیگقتم

قبلا کمر دردنداشتم اصلا الان دردش خیلی شدیده نزدم بی بی چک اخه انقد زدم و منفی شده ک امیدی ندارم فقط ...

خوب منم خیلی منفی دیدم حستو درک میکنم

عفونت باعث تاخیر پریود نمیشه 

ترشح خاصی داری ک فکر میکنی عفونته؟

چ شوهر پیگیری شوهر من حدودشو میدونه دقیق نمیدونه ولی من بی بی چک میزنم بهش نمیگم تازمانی ک ازمایش م ...

خخخخ شوهر من میگه وقتی من خونم بی بی بزندببینم بعد برم سر کار😆😅😂

خخخخ شوهر من میگه وقتی من خونم بی بی بزندببینم بعد برم سر کار😆😅😂

پس شوهر شما خیلییی پیگیره شوهر من مثبتم بشه بهش بگم منفیه قبول میکنه راحت میشه گولش زد😂

پس شما فکر کنم شوهرتون خبربارداریتونو بده

بگه برو تست بزن بیا بدع من خبرشو میدم😂

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز