2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خوشبحالتون اینجا مانتو زیر100تومن نیست

دومانتودوختم باهم شد ۵۰ ...

آسترزیرلباس ک ساده است ۱۵الی ۲۰

فقط یه خیاط این قیمت میدوزه 

وگرنه بقیه مانتوییی از۶۰ شروع میشه

نی نی یارمنو نترکون لطفا کاربریم رولازم دارم یااول اخطارچیزی بده ....چرابزایم پسری،جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری.....میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لاف زری،دامادم بگه تاج سری  
ببخشیدا یه نظر یکم تو انتخاب پارچه و اینا بیشتر توجه کن.حتی تو عکس گرفتن...از بازار خبر نداری؟با چه ...

اره راست میگی هرچه عکسا تمیز تر باشه بهتره 

اوضاع کرونا بهتر بشه میخوام برم کلاس خیاطی ازبس مدلای خوشگل میبینم دلم میخواد واسه خودم بدوزم ادستمز ...

منم عاشق خیاطیم خیلی خوبه دعا کن بلکه مشتری گیر بیاد

دومانتودوختم باهم شد ۵۰ ... آسترزیرلباس ک ساده است ۱۵الی ۲۰ فقط یه خیاط این قیمت میدوزه  وگر ...

چقدرخوب دم عید یه پیراهن لمه ساده دادم 70تومن برام دوختن تازه خیاطشم معمولیه اونم چون خواهر دوستم بود قبل کرونا مانتو ساده ساده واسم دوختن90 اونم چون خانوادگی مشتریشون هستیم تمام فامیلمون رو من بهش معرفی کردم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز