2777
2789
عنوان

وای بچه ها بیاین😣😣

238 بازدید | 23 پست

من یبار سقط داشتم

اون دفعه هم چند روز خونریزی داشتم بعدش سقط شد 

حالا الانم چند روزی هی خونریزی دارم دیگه مطمئن شدم تو شکمم مرده و میخواد بیوفته. همین الان بیبی چک زدم منفی بود،اخه دیگ معلومه خیلی وقته سقط شده.الان چیکار کنم یوقت بیوفته درد نکشم؟؟اخه میگن سقط از زاییدن بذاره. توروخدا بچه ها کمکم کنین احساس میکنم امروز قراره بیاد بیرون .باید برم پیش دکتر تا قرص بده درد نکشم؟؟؟ یا شایدم بچم سالمه.گیج شدم بخدا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو دکتر دارو بده کاملا خارج بشه وگرنه باید بری کورتاژ که درد بدی داره و خدای نکرده اگه یه تیکه بمونه عفونت شدید میکنی و خیلی خطرناکه 

بعدم حتما پیگیری کن و دکتر برو علت سقط هات مشخص بشه چون سقط خودش برای بدنت ضرر داره 

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
مامانم یک سال پیش سقط کرد بدترین دردو کشید اشکا‌شو هی میدیدم سر زایمانمش اینجور نبود که سر سقط بود& ...

تو دلشو خالی نکن.

نمیدانم چرا مردم حرف زدن با دهان پر را بی ادبی میدانند...اما حرف زدن با مغز خالی را نه !!!

عزیزم من بارداریم همراه با عادت ماهانست ... زمانی که شک کردم بی بی چک زدم منفی بود دوماه شد یه اتفاقی پیش اومد که شک کردم آزمایش دادم متوجه شدم باردارم  فک کن ۱۰ تا بی بی چک زدم متفی بود درحالی ک باردار بودم ....

بهتر سر ی بی بی چک الکی تصمیم نگیری بهتر دکتر بری سنو انجام بدید مطمعن بشید . خداییی نکرده اگر بچه مرده باشه پزشکتون امپول یا قرصی میدن که بچه خودش میفته حتما باید اون قرص امپول بزنید تیکه ای تو رحمتون نمونه 

بهتر از قرص کمر استفاده کنی و ژل رویال تا دیگه سقط نداشته باشی

امیدتو بخدا از دست نده

استرس سمه برات

انشالله که سقط نشده باشه

استراحت بکن و اولین فرصت برو دکتر 

دعات میکنم

از یه جایی به بعد با خیلیا کم حرف میشی...چون میفهمی که خیلی نمیفهنت...
عزیزم من بارداریم همراه با عادت ماهانست ... زمانی که شک کردم بی بی چک زدم منفی بود دوماه شد یه اتفاق ...

وای خدا کنه منم حامله باشم 

برام دعا کن خیلی میترسم اینبارم سقط شه