2777
2789
عنوان

اینستا

90 بازدید | 13 پست

بچه ها اگه سعی کنیم اینستاگرام کسی رو هک کنیم، ولی نتونیم میفهمه؟

فقط چند بار رمز ورود رو زدم ،اینستا نوشت اشتباهه، اگه مایلین ایمیل کنیم رمز ورود جدید رو،که من لغو کردم.

تو رو خدا اگه میدونین بگین حیثیتیه😭

خدای مهربونم، کنجدمو بهم داد، مثل معجزه..میشه برای به سلامت دنیا اومدنش یه صلوات مهمونش کنین💚

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

وااای اره مبفهمه الان از پنجره میان دستگیرت میکنن

چرا نمک می ریزی نصفه شبی عزیزدلم؟

خدایی ممکنه بفهمه کی بوده؟؟

خدای مهربونم، کنجدمو بهم داد، مثل معجزه..میشه برای به سلامت دنیا اومدنش یه صلوات مهمونش کنین💚
اره یجا سه تا کدش میره براش😕

کجا؟

میفهمه که کی میخواسته هکش کنه؟؟

فک نکنم عزیزم🙂ینی اصلا متوجه نمیشه که چه فردی این کار و کرده ولی فک می کنم حتی رمز عبورشون هم تغیر نکرده🙂چون من یک بتر رمزم یادم رفته بود بعد از زدن ارسال به ایمیل رمزم تغیر کرد و برام فرستاد🙂ولی بازم تا اونجایی که من میدونم نه متوجه شخص نمی شن❤خیالتون راحت

💫❤بهترین حس دنیا رو از خدا بخواید❤🤗بعد ببینید چقد قشنگ جوابتون و میده💫❤پس با جون و دل به آنچه که می خواید فکر کنید💎💫
چرا نمک می ریزی نصفه شبی عزیزدلم؟ خدایی ممکنه بفهمه کی بوده؟؟

حالا یکم نمکدونم فعال شد😁

نه نمیفهمه

i'm in the dark🥀                                                 لحنم یکم تند وتیزه وگرنه دشمنی با کسی ندارم
فک نکنم عزیزم🙂ینی اصلا متوجه نمیشه که چه فردی این کار و کرده ولی فک می کنم حتی رمز عبورشون هم تغیر ...

مرررسی عزیزم از راهنماییه خوبت❤😘