2777
2789
عنوان

طلاق

122 بازدید | 12 پست

از خیانتش خسته شدم

دیگه نمیتونم تحمل کنم با اینکه خیلی زندگیمو دوست دارم دلم میخواد طلاق بگیرم ولی میترسم پشتوانه مالی ندارم .هنر هم دارم میتونم کار کنم ولی در امدم کمه تو این شرایط میدونم حتی نمیتونم کرایه خونه دربیارم چه برسه خرج زندگیم😞خسته شدم .اومدم خونه بابام 😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس بیشتر از این خودت و تخریب و تحقیر و بی ارزش نکن ارزشت خیلی بیشتره از این به اصطلاح مرد

میترسم جدا شم بدتر بشم کسایی رو میبینم که طلاق گرفتن پشیمونن چون زندگی خیلی سخته میگن ای کاش حداقل سرزندگیمون بودیم

میترسم جدا شم بدتر بشم کسایی رو میبینم که طلاق گرفتن پشیمونن چون زندگی خیلی سخته میگن ای کاش حداقل س ...

باش میخوای بیشتر کوچیک شی داغون تر شی برگرد سر خونه زندگیت ب۵دم بچه دار شو دیگه اصلا نمیتونی جدا شی

باش میخوای بیشتر کوچیک شی داغون تر شی برگرد سر خونه زندگیت ب۵دم بچه دار شو دیگه اصلا نمیتونی جدا شی

😔ایشالا خدا بگم چیکارش کنه که سرنوشت منو اینجوری خراب کرده 

سلام شب تون بخیر اگر با آرامش با ایشون صحبت کنید و همیشه کنارش باشید و سعی کنید خطاهاشو ندیده بگیرید و بیشتر بهش محبت کنید،کاری کنید که همیشه تشنه محبت شما باشه چیزی رو که بیرون دنبالش هست رو شما تو خونه براش محیا کنید فکر کنم جواب بگیرید