2777
2789
عنوان

علایم کرونا؟

198 بازدید | 15 پست

۲۷هفته باردارم و یک ماهه دمای بدنم بدشت بالا میره 

تپش قلب و تنگی نفس هم از اول بارداری دارم ک الان تپشه بیشتر شده

دیروز خونه بابا بی اندازه گرم بود کولرشون سوخته بود وقتی از خواب بیدار شدم سرگیجه داشتم وتا شب این گرما ادامه داشت و سرگیجه ی من پابرجا 

بعد شام رفتم بیمارستان بلوک زایشگاه تب ، حتی تست ریه و فشار و همه چی عالی بود یهو ی دکتر از خدا  بی خبر گفت کرونا داره صدرصد بره تست بده منم زهر ترک شدم از ترس نرفتم تست بدم برگشتم خونه 

تبم ۳۷بود

بنظرتون کرونامه؟

پای شرفتون اگه نیست نترسونیدم حالم زاره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا انقدر میترسی استرس واست سمه ما از دکتر بیشتر نمیدونیم ولی من جات بودم بخاطر رهایی از استرسم شده تست میدادم

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم
تا تست ندی مشخص نمیشه ولی جون هرکی دوسداری برو تست بده نزار اگر خدایی نکرده کروناس بیشتربشه لطفا برو ...

گلم درسته تست ندادم ولی خودم رو قرنطینه کردم تو خونه الحمدلله دیگه اینقد وجدان دارم 

چرا انقدر میترسی استرس واست سمه ما از دکتر بیشتر نمیدونیم ولی من جات بودم بخاطر رهایی از استرسم ...

بیشعور سکته م داد به خدا بی مقدمه میگفت سرطان داری راحتر بود واسم 

گلم درسته تست ندادم ولی خودم رو قرنطینه کردم تو خونه الحمدلله دیگه اینقد وجدان دارم 

دوست عزیز من ک نگفتم بی وجدانی ک اینجوری جوابمو میدی والا اگرچیزیم گفتم چون بارداری گفتم بدنت ضعیفتره  تست بدی خیال خودت راحت تره 

دوست عزیز من ک نگفتم بی وجدانی ک اینجوری جوابمو میدی والا اگرچیزیم گفتم چون بارداری گفتم بدنت ضعیفتر ...

من قوربون تو بخدا منظورم این نبوده ،ببخشید اگه ناراحتت کردم