2777
2789
عنوان

بیمه قالیبافی

11942 بازدید | 14 پست

خانما کسی اینجا هست بیمه قالیبافی ثبت نام کرده باشه به درد میخوره در آینده میتونیم ازش کجاها استفاده کنیم و........ 

یه روزی میام اینجا مینویسم که به هدفم رسیدم خدایا شکرت 😍
منظورت تامین اجتماعی هست؟ اگه اره که خیلی خوبه برای ایندهدات حیتونی بعده بیست سال بازنشست بشی و حقوق ...

والا من جزئیات  رو نمیدونم شما میشه، هر چی اطلاعات دارید بگید ممنون میشم 🙏🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

والا من جزئیات  رو نمیدونم شما میشه، هر چی اطلاعات دارید بگید ممنون میشم 🙏🙏

منم اطلاعات زیادی ندارم.من خودم هشت یال کار کردم بعدش که سره کار نرفتم بیمه ام رو خودم ریختم بیمه زنان خانه دار تامبن اجتماعی و الان سیزده سال سابقه کار دارم و انشالله وقتی بشه بیست سال بازنشست میشم و مثل شاغلین حقوق میگیرم.خیلی خوبه.تا اونجایی هم که میدونم بیمه قالی بافی هم مثل زنان خانه دار هر ماه باید تقریبا نزدیک صد و سی تومن بریزی 

یاشاسین آذربایجان💓✌

منم اطلاعات زیادی ندارم.من خودم هشت یال کار کردم بعدش که سره کار نرفتم بیمه ام رو خودم ریختم بیمه زن ...

تا حالا از این بیمه استفاده کردید واسه بیمارستان و... خوب بوده یعنی مبلغ خوبی ازتون کسر شده؟.؟ 

منم اطلاعات زیادی ندارم.من خودم هشت یال کار کردم بعدش که سره کار نرفتم بیمه ام رو خودم ریختم بیمه زن ...

واسه بازنشستگی ماهیانه چقدر بهتون میدن؟؟ و اینکه حتما باید همیشه قالی ببافی؟؟ 

تا حالا از این بیمه استفاده کردید واسه بیمارستان و... خوب بوده یعنی مبلغ خوبی ازتون کسر شده؟.؟ 

ببین بیمه تامین اجتماعی و مخصوصا زنان خلنه دار و قالی بافی و دفترچه ی تامین اجتماعی که میگیری اگه بری اون بیمارستانهایی که طرف قرارداد هستن با تامین اجتماعی یا مال تامین اجتماعی هستن مثلا تو تهران بیمارستان میلاد اونجا تقریبا همه چی برات رایگان میشه.

ولی جاهای دیگه فرق چندانی نداره.

این بیمه ها بیشتر برای بازنشستگی کارایی دارن و بیشتر بخاطر آینده اس.

ولی خب دفترچه داشتن بهتر از نداشتنه در هر صورت.

مثلا من پسرمو میبرم دکتره فوق تخصصی که با تامین اجتماعی قرارداد داره من پول ویزیتم میشه سی تومن ولی اگه دفترچه نداشتم پول ویزیتم میشد هفتاد تومن

یاشاسین آذربایجان💓✌

واسه بازنشستگی ماهیانه چقدر بهتون میدن؟؟ و اینکه حتما باید همیشه قالی ببافی؟؟ 

اره باید ببافی چون گاها میان و میبینن و فکر کنم هر چند ماه یه بار باید یه قالی ببافی.اونو دقیق نمیدونم چه مدت .

و پول بازنشستگی هم پایه حقوق هر چقدر باشه همونو میگیری ماهانه.

یاشاسین آذربایجان💓✌

اره باید ببافی چون گاها میان و میبینن و فکر کنم هر چند ماه یه بار باید یه قالی ببافی.اونو دقیق نمیدو ...

واقعا بیمه رو در دوران بازنشستگی میدن؟ آخه یه جا خوندم گفتن واسه قالیبافی واریز نکردن؟؟ 

اگه میخوای بیشتر بدونی و تخصصی تر جوابت رو بدن برو کارگزاری تامین اجتماعی کامل و قشنگ راهنماییت میکن ...

ممنونم لطف کردید جوابم رو دادید 🙏🙏🙏❤️❤️

واقعا بیمه رو در دوران بازنشستگی میدن؟ آخه یه جا خوندم گفتن واسه قالیبافی واریز نکردن؟؟  

نه عزیزم مطمعن باش میدن الان چندین مبلیون نفر بازنشسته داریم و دارن ماهانه حقوق میگیرن توام میشی عین همونا هیچ فرقی با اونا نداری.

فقط یادت باشه با تامین‌اجتماعی قرارداد ببنند.خیلی جاها تو دفاتر به اسم قالی باف و زنان خانه  دار یه اراجیفی به هم میبافن اونا معلوم نیست چیکار میکنن گیر اونا نیفت.فقط برو کارگزاری تامین اجتماعی و اونجا قراراد ببند

یاشاسین آذربایجان💓✌

نه عزیزم مطمعن باش میدن الان چندین مبلیون نفر بازنشسته داریم و دارن ماهانه حقوق میگیرن توام میشی عین ...

😘😘😘😘😘