2777
2789
عنوان

جهزیه

176 بازدید | 13 پست

روی میز بار چی میزارن ؟

فردا میخوام برم خرید نمیدونم چی بخرم برای روی میز بارم

در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بودم مینداختم گردن شوهرم بعضی این خورده ریزا رو 

😐😐😐پای خانواده عروسه ها

در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖
نمیدونم من تنگ و گیلاس گذاشتم با یه گلدون و شکلات خوری ستش دیگه اینا رو داشتم 

میشه عکسشو بزاری ممنون میشم

قاعدتا باید مشروب میذاشتی😕😂

😂😂😂

😐😐😐پای خانواده عروسه ها

به نظر من کل جهازبا داماد باید باشه اما من کلی جهیزیه بردم حتی تخت خواب خودم خریدم ولی فامیل شوهر ذره ای قدردانی نکردن ..الان باردارم نذاشتم مامانم ی تیکه سیسمونی بخره گفتم شوهرم خودش باید بخره با اینکه اوضاع بابام خوبه... دیکه مامانم جای سبسمونی  30تومن پولش خواست بده نگرفتم دیگه رفته طلا خرید برا خودم یه دست بند 

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

به نظر من کل جهازبا داماد باید باشه اما من کلی جهیزیه بردم حتی تخت خواب خودم خریدم ولی فامیل شوهر ذر ...

همون ـ30تومن شد دستبندم

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌