2777
2789
عنوان

بی کسی😥😥😥😥😢

295 بازدید | 21 پست

دوستان من مادرهم ووتمام خانواده ام شهرستانن و من ازشون دورم پدرشوهرم و فامیلای همسرم اینجا. فامیلا همسرم خاله و دایش اینا کلا از ادم طلبکارن مثلا همسرم زنگ زده بود ب دایش ک بیاید خونمون مهمونی دایش گفته بود بیا اول ماشینمو پر از بنزین کن تا بیام خونتون ...امروز خیلی دلم گرفته بود من همش تنهام هیشکم ندارم که برم پیش همسایه هامون بخدا طوری با ادم رفتار میکنن ک ادم اگه رو ب موت هم باشه از روشون نمیبینه بره در خونشون با دوتا بچه هم ک نمیشه بیرون رفت اصلا من نمیتونم تنهایی برم بیرون امروز یه دنیا غربت رو شونه هام سنگینی کرد یه دوست صمیمی داشتم اونم از وقتی ازدواج کرده جواب تلفنم را نمیده زنگ زدم ب یکی دیگه از دوستام با خواهرش بازار بود خیلی دلم گرفت ک انقد حجم تنهاییم بزرگه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه فیلش بگیر توشو پر از فیلم با ژانرای مختلف و برات جذابن کن.چن تا کتاب تو سبکی ک دوس داری بخر با کلی خوراکی بشین خونه از زندگی کنار بچه هات لذت ببر ول کن بابا این و اونو .کی دیگه حوصلشو داره 

_تا کِ از جانب معشوق نباشد کشش!کوشش عاشق بیچاره به جایی نرسد...!💛🌸
یه فیلش بگیر توشو پر از فیلم با ژانرای مختلف و برات جذابن کن.چن تا کتاب تو سبکی ک دوس داری بخر با کل ...

البته منظورم فلش بود اشتباه تایپیه😐😐

_تا کِ از جانب معشوق نباشد کشش!کوشش عاشق بیچاره به جایی نرسد...!💛🌸

عزیزم بیخیال بقیه ، الان که کروناست و به نسبت رفتو اومدها کم شده وگرونی اینها ولی قبلش ماهم مثل خودت ⁦☺️⁩ خودتو سرگرم کن ، آدمها میان شاید همون لحظه دل آدم بازبشه ولی بعدش حرفها واین مسایلش بدتره ، خودت خونتون گرمش کن گلم

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
مثلا تا حالا شده با شوهرت تنهایی بری جایی مثلا گردش ولی تهه قلبت ناراحت باشه و به روی همدیگه نیارین؟

من همسرم خیلی منو میبره بیرون ولی همش تو ماشینم  اونم میره اگه کاری داره انجام میده ولی میرم بیرون بدتر میشم