من امروز کابینتامو نصب میکنم تمام ام دی اف هستن می خواستم ببینم واسه داخل طبقاتش لازمه چیزی برای پوشش بندازم؟ بچه ها یه چیز دیگه هم هست من قد کابینتای بالا رو 110 گرفتم دیروز که دیدمشون به نظرم خیلی یغور شدن چیکار کنم ؟ زشت میشه؟ آخه میخواستم تا سقف بره
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
نورا جان بیشتر اشپزخونه ها 110 میزنن داخل کابینت هم من یه تو کابینیتی گذاشتم حالت رول یه . رول بازش میکنی اندازه میگیری بعد قیچی میکنی میزاری داخل کابینت
از آدمها بُت نسازید، این خ ی ان ت است! هم به خودتان، هم به خودشان. خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند و شما در آخر میشوید، سر تا پا کافرِ خــــــدایِ خود ساخته
دیروز نصب نشده اش رو دیدم به نظرم خییلی یغور اومد بعد من دیدم تو این عکسای جهیزیه و اینا که تو طبقات بعضیا هیچی ننداختن واسه من قبلیا که فلزی بود توشون رو انداخته بودم الان اینا رو نمیدونم
از آدمها بُت نسازید، این خ ی ان ت است! هم به خودتان، هم به خودشان. خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند و شما در آخر میشوید، سر تا پا کافرِ خــــــدایِ خود ساخته
من فقط تو بعضی قسمتا انداختم مثلا تو کابینت ادویه ها و مواد غذایی هست ولی جایی که ظرفا هست ننداختم
عزیزم کابینت منم 110 یه مقدار از بالای کابینت تا سقف اشپزخوونه فاصله خالی می مونه الان که نگاه میکنم اگه بیشتر از 110 هم بود خوب میشد مبارکت باشه حساس نشو