2777
2789
عنوان

اقااااایون بیاید کارتون دارم😁

| مشاهده متن کامل بحث + 1644 بازدید | 170 پست
بله ...حرف وتبادل عادی مشکلی نیست ولی آدم ناراحت میشه ...ازقدیم میگفتن مثل مرد حرفتو بزن ....واقعا د ...

حرف حساب جواب نداره

با قلبی آرام رفتی ای آرام جان من به امید آن روز که در بهشت به وصالت برسم  
دقت کنی بری عمقش میفمی😄میگم به چیزای بیخودبی موردگیردادن واقعازشته وبه جایی ام نمیرس ادم  چیزا ...

بازم درسته حرفت

ولی پیش میاد دیگه واسه بعضیا ک بدونن اقایون چه فکری میکنن ک اینجان

نه حرفه بی احترامیه و تبعیض جنسیت صرفا کنجکاویه

الان شما باید بمن بگی چربطی داشت😕😂

خدابزرگه😌

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو بابا گفتی ریپ نکن جوابتو ندادم وگرنه اسفالتت میکردم دس از سرم بردار دنیارو شما بدبینا و قضاوت کن ...

خیلی خنده داری ما یه گروه جاذبه داریم ک خانم و آقا توش هستم منظورم از گروه تاپیک ثابت بود ک دنبالش میکنیم تا ب خواسته هامون برسیم 

همینجا تو نی نی سایت 

و مطابق قوانین سایت پیش میریم ، حالا بیشتر شخصیتت رو نشون بده عزیزم

🌹♥️❌⛔ازین کاربری دو نفر کاملا متفاوت بنا ب دلایلی استفاده میکنن⛔❌♥️🌹 🙂
ممنون از این تلنگر خوبت...شهر ما اکثرا چادری هستند و تقریبا رعایت میکنند ولی واقعا جای تاسفه بعضی ظا ...

قربان شما☺اره تهران بدترازهمه جا وبدترازهمه اینکه بقیه شهراام یادمیگیرن کلا مردم کشورما چیزای خوبویادنمیگیرن البته بعضباشون مثلا شکرگزاری خارجیاسرسفره یادنمیگیرن😄ولی ارتباط بانامحرم یاچندنفرهم زمان خیلی خوب یادمیگیرن اینجورادما واقعاکمبوددارن ارتباط بانامحرم نمیگم  خیلی بده فلان بمن ربطی نداره اصلا ولی درحدی ک ازت سواستفاده نشه ازتنت درحدی ک هم زمان یابعدچندین ماه باسال صدتفرتنتونبینند الان این مد شده متاسفانه ب راحتی بایکی دوست میشن کات ک شد یکی دیگ یکی دیگ تااااخر وجالب باهمشونم رابطه برقرارمیکنند کاش واسه خودشون ارزش قائل شن واحترام بزارن  ب خودشون جایگاهشون واقعازنامون دارن هم خیانت کارترمیشن هم بی عفت بی حیا حای تاسف داره بخاطرامثال ایناترخشک بایدباهم بسوزن

یـا رب دعـای خـسـتـه دلـان مـسـتـجـاب کـن❤
بازم درسته حرفت ولی پیش میاد دیگه واسه بعضیا ک بدونن اقایون چه فکری میکنن ک اینجان نه حرفه بی احتر ...

خیلی واضح گفتم گلم😄میگم بعضبا خجستن ودغدغشون چ چیزاییه چرا اقایون توسایتن و..اخه جزاینک طرف خودشوتبرعه کن چیزی دستگیرش نمیشه واینک هرکی اختیارش دست خودشه باگفتن این خانم فقط تبرعه یابعضیاروراست گفتن خب الان که فهمید واسه چی میان چیشدمثلا؟؟؟؟؟!!!

یـا رب دعـای خـسـتـه دلـان مـسـتـجـاب کـن❤
خیلی واضح گفتم گلم😄میگم بعضبا خجستن ودغدغشون چ چیزاییه چرا اقایون توسایتن و..اخه جزاینک طرف خودشوتب ...

خب اگر اینجوری باشه ۹۰ درصده تاپیکا و نظر سنجیا اینجا بیدلیله اونیکه میاد میگه فلان کفشو خریدم  خب ک چی مثلا ک اعلام میکنه

سخت نگیریم همش جنبه فان و سرگرمی داره و برای من یکی سرگرم کنندست،بادونفر شوخی میکنم و دلم باز میشه و تاااامام...چیزی نمیشه ک.

خدابزرگه😌
بعد جالب اینه درباره همه چی حرف میزنن به‌جز بحث تاپیک دونفرشون که داشتن درباره جاذبه خرف میزدن دوس ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂واقعاااا

جای ما توی همون سایتس ک دوستمون فرار کردو نگفت نه اینجا

خدابزرگه😌
@lamb_of_god     گلم چی شد😂😂😂

گلم 😐

💝حافظ کل قران💝اگه سوالی دارین بپرسین در حد توانم کمکتون میکنم 🌹برادر عزیزم(دوست شهید)رضاحاجی زاده +میشه برای شادی روح ایشون صلوات بفرستین😇 آقا جان تمام این سالها که درســـ📖ــــ خواندیم:"دبیر ریاضی" به ما نگفت که حد غربت تو وقتی شیعیانت به گناه⛔️ نزدیک می شوند بی نهایت است"دبیر شیمی" نگفت که اگر عشق و ایمان و معرفت با هم ترکیب شوند ،شرایطــ😍ظهور تو مهیا میشود ✿💠❀💖❀💠✿"دبیر زیست" نگفت که این صدای تپش قلب نیست صدای بی قراری دل برای مهدیست💔..!"دبیر فیزیک" نگفت که جاذبه زمین اشک🥺 های غریبانه توست..نگفت که جاذبه ی زمین🌎 به همان سمتیست که تو هستی"دبیر ادبیات" از عشق مجنون به لیلی ، از غیرت فرهاد گفتـــ😐ــــ ، اما از عشق شیعه به مهدی، از غیرتش به زهرا(س)نگفت...┅┅✿💠❀💖❀💠✿┅┅دبیر تاریخ" نگفت که اماممان امسال سال چندم غربتش است و اینکه نگفتــ😕 غربت اهل بیت علی(ع) از کی شروع شد و تا کی ادامه دارد"دبیر دینی" فقط گفت که انتظار فرجــ از بهترین اعمال👌 است اما نگفت که انتظار فرج یعنی گناه❌ نکنیم و یعنی گناه نکردن از بهترین اعمال اس┅✿💠❀💖❀💠✿┄"دبیر عربی" به ما یاد داد که مهدی اسم خاصی است که تنوین پذیر است!اما نگفت که مهدی خاص ترینـــ🌺اسم خاص است┅✿💠❀💖❀💠✿فدای غربتت آقای‌من🥺😔💔🌱کاش روزی بنویسند✍🏻 به دیواربقیع : کارگران مشغولند به کار احداث ضریح...کاش روزی بنویسند✍🏻 به دیوار بقیع : چند روزی مانده به اتمام ضریح۰۰۰۰۰کاش روزی بنویسند ✍🏻به دیواربقیع : مهدی فاطمه آید، به تماشای ضریح...کاش روزی بنویسند✍🏻 به دیواربقیع : عید امسال، نماز ، صحن بقیع...کاش روزی بنویسند✍🏻 به دیواربقیع : فلش راهنما ⬅️ ، مرقد زهرای شفیع😍😭😔┅✿💠❀💖❀💠✿┅