2777
2789
عنوان

اقااااایون بیاید کارتون دارم😁

| مشاهده متن کامل بحث + 1644 بازدید | 170 پست
ولی بعضیاشون دوست دارن اطلاعاتشون بره بالا مثلا زن حامله دارن میخوان دربارش اطلاعات کسب کنن😁😁😁

آره شک نکن😂😂😂

سرهنگم من همیشه سربازتم   آقایون با احترام بهتون میگم درخواست دوستی ندین،با خانم یه آقاسرهنگ طرفین🚓👮🔫 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از نظر من که خیلی زشته مرد تو این سایت... اینا همونان که تو عروسیا داد میزدن دوغ بیارید برا زنا....

خخخخخخخخ

آره چقدر چندش انگیزناکن اینا :)

معنی اسمم مروارید پر ارزش هستش 🙂 دینم مسیحیت هست در حال تحقیق روی ادیانم ‌.اگر سوال پرسیدم و به نظرتون سوال مسخره ای بود دلیلش اینه که به همه قوانین دین و احکام اسلام  آشنا نیستم پس بد برداشت نکنین😘 در مورد دینم هم درخواست دوستی ندین لطفا☺
حالا انصافا همشونم اینطوری نیستنااا😂😂

غیر از این هیچ دلیلی نداره .

مثلا اون پسره که تو بورس به خانما کمک میکرد...

خب چرا آقایون رسالت دارند به زن جماعت فقط کمک بدن ؟:)

یه روانشناسه میگفت اینا عمری به مرد و هم جنس کمک بدن.فقط قیصر میشن واسه زنها ...

هیچ پسری به غیر از اینکه اینجا براش جذابه ،عضو نمیشه اینجا 

معنی اسمم مروارید پر ارزش هستش 🙂 دینم مسیحیت هست در حال تحقیق روی ادیانم ‌.اگر سوال پرسیدم و به نظرتون سوال مسخره ای بود دلیلش اینه که به همه قوانین دین و احکام اسلام  آشنا نیستم پس بد برداشت نکنین😘 در مورد دینم هم درخواست دوستی ندین لطفا☺