2777
2789
عنوان

کشیدن نخ سرکلاژ

2558 بازدید | 26 پست

بچه ها کشیدنش چجوری درد داره  دو سه روز دیگه باید سرکلاژو‌باز کنم میترسم 

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤

با بیهوشی که نه  درد نداره

🧡🧡گروه نارنجی🧡🧡 قد ۱۶۰🧡..وزن قبلی ۸۶🧡وزن فعلی81،🧡وزن هدف۶۵،🧡هیچ چیز مثل پوشیدن لباس های سایز ۳۸ حال منو خوب نمیکنه.پس پیش به سوی رسیدن به سبک زندگی سالم و تناسب اندام همیشکی،،🧡هوراااا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با بیهوشی که نه  درد نداره

ن بابا چی بیهوشی 

تو‌مطب میکشه

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
خوشبحالت عزیزم دعا کن من سروقت و راحت بکشم

وای نگوووووو دارم میمیرم از ترس 

شمام میرسی ب این روزا ان شاللهههههه اصلا نگرراااااان نباش میگذرع

عزیزم کشیدی بیا به منم بگو چجوری بود 

ولی اگه میخوای سز کنی همون تو اتاق عمل بکش

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن
وای نگوووووو دارم میمیرم از ترس  شمام میرسی ب این روزا ان شاللهههههه اصلا نگرراااااان نباش میگ ...

انشالله

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن
عزیزم کشیدی بیا به منم بگو چجوری بود  ولی اگه میخوای سز کنی همون تو اتاق عمل بکش

نه طبیعیم اگه سز بودم ک غم نداشتم

وای نگوووووو دارم میمیرم از ترس  شمام میرسی ب این روزا ان شاللهههههه اصلا نگرراااااان نباش میگ ...

هردو بچتو سرکلاژ شدی 

طول سرویکست چند بود 

هردو بچتو سرکلاژ شدی  طول سرویکست چند بود

نه پسر اولم ۹ماه مطلق خوابیدم از زمان سرکلاژم‌گذشته بود ۱۸هفته دکترم راضی نشذ سرکلاژم کنه پساری گذاستم۲۷بود سرویکسم ولی نه ماه کامل خوابیدم سر این ۳۲بودم ۱۵هفته سرکلاژ شدم ولی هر کاری دلت بخواد کردم اصلا اصلا رعایت نکردم انقدم پله بالا پایین رفتم خونه تکونی کردم هر کاری دلت بخواد

استراحت مطلق بودی امپول هم هفتگی میزدی؟ 

سر اولی هم شیاف هم امپول پرولوتن هم امپول هپارین همچییییییی یر این ولی هیچی استفاده نکردم دکترم گفت یرکلاژی دیگه مهم نیست شیاف و‌امپول