2777
2789
عنوان

بحث با پدرم

770 بازدید | 78 پست

پدرم نمیزاره برم پیش نامزدم از همدیگه دوریم ایشونم مریضن خودشون نمیتونن بیان امتحانامم شروع میشه دیگه باید حتما صبح برم کمکم کنید چه طور الان راضیش کنم یه روزه میرم سر میزنم میام الان 4 ماهه ندیدمش به خدا دارم دیوونه میشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عقد هستید؟ ببخشید ولی حق نداره پدرت 

خود پدرم گفتن عقد نکنید من دوست ندارم عقد کنید ولی برید و بیاید یا خودم میبرم و میارمت تمامم فامیل دوست و اطرافیانم میدونن یعنی منظورم اینه به عنوان زن شوهریم ایشون اومدن مهمونی اینا گرفتیم ولی بابام داره میزنه زیر قولاش

حرف حساب بابات چیه؟

میگه کرونا نمیشه بری میگم میرم صبح با اوتوبوس ماسک میزنم دستکش میپوشم یه چیزی میبرم میندازم روی صندلی هیچ نمیخورم جاییم پیاده نمیشم کلا 5 ساعت صندلی تکی میشینم اخه مجبورم واقعا کلافم

چرا نامزدت نمیاد؟ بهم محرمین؟

ایشون مریضن نمیتونن اصلا رانندگی کنن برای همینم داریم من میگم  میرم 

بله صیغه محرمیت خوندیم اصلا بحثشون حتی به محرم نامحرم بودنم نیست بهانه میارن

میگه کرونا نمیشه بری میگم میرم صبح با اوتوبوس ماسک میزنم دستکش میپوشم یه چیزی میبرم میندازم روی صندل ...

والا خطر که داره ،بابات از اون لحاظ راست میگه.ولی بابات اینم در نظر بگیره نامزدتم بیاد خوب اونم باید بشینه تو اتوبوس بیاد پیشت.پسریسک قضیه کلا از بین نمیره.با ماشین شخصی نمیشه بری؟

"""""شک تنها حقیقته"""""
والا خطر که داره ،بابات از اون لحاظ راست میگه.ولی بابات اینم در نظر بگیره نامزدتم بیاد خوب اونم باید ...

نه متاسفانه ماشین بابام بهم نمیده و خودشم میخادش کلا با رفتنم مخالفه وگرنه میشد ماشین شخصی گرفت رفت از این ناراحتم و کلافه اصلا نمیدونم باید چ کنم