2821
2789
عنوان

لاپراسکوپی😔

235 بازدید | 6 پست

بچه ها،من مشکل سقط مکرر دارم،سونو س بعدی دادم دکترم دید گف انگار یه مایع توی لوله ات جمع شده ،باید بری عکس رنگی اگ واقعا اونجور باشه باید لاپرا کنیم و لولتو برداریم🤕🤕خیلی ناراحتم بچه ها،عملش چجوریه،لولمو بردارم چی😔اگ حامله نشم با ی لوله.اخه چرا این چیزا سر آدم میاد.(راستی دکترمم رزاقیه)

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دکتر من خیلی خوبه تو این زمینه ،ب حرف بقیه نمیتونم اعتماد کنم اخه

سلام ببخشید شما لاپراسکوپی کردی بعد باردار شدی؟ اخه دکتر به من گفته جهت اطمینان از نداشتن اندومتریوز باید لاپرا کنی ولی لوله هام بازه

سلام ببخشید شما لاپراسکوپی کردی بعد باردار شدی؟ اخه دکتر به من گفته جهت اطمینان از نداشتن اندومتریوز ...

ن من نشدم.دکترم‌گف زیاد اجباری نیس منم نخواستم بشم.خداروشکر الان باردارم

[QUOTE=189317351]ن من نشدم.دکترم‌گف زیاد اجباری نیس منم نخواستم بشم.خداروشکر الان باردارم[/QUOT

خدا رو شکر انشا به سلامتی دنیا بیاد نی نی تون 

فقط اگه تمایل داشتی میگی چطور باردار شدی؟ دارو یا درمانی یا نه طبیعی بدون درمان ؟ممنون میشم

اخه من من ذخیره م پایینه و همسرم هم کمی ضعیف میخوام ببینم با اصلاح سبک زندگی مثل تغذیه ورزش کاهش وزن میتونم باردار بشم