2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

کژال جونم عشقم نفسم دلم برات یزره شده بیا واسم پیام بزار هرجاباشی شادباشی دوست دارم همیشه توخاطرمی 😘😘😘😘😘

خدایاتنهاامیدم تویی یه معجزه درحدخدابودنت دلم راشاد کن بایه نوازشت

الهی دورت برگردم خواری 😘 منم دوستت دارم وهیچ وقت فراموشت نمیکنم عزیز همین ک تو خوشبخت باشی و شاد باشی واسه من ی دنیا می ارزه 💖💖💖♥️♥️😍😍

عشقم خوبی این روزا خوش میگذره حتمان هیجان عروسیتو داری مبارکاااااااا جهزیه خریدنن 💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃

خیلی خوشحال شدم حداقل اینجوری میتونم باهات درارتباط باشم عاچگتم خواهری 🙈🙈🙈😁😁😁💋💋💋💋💋💋💋

خدانکنه این حرفا نزن 💋💋💋 مبارکا باشه جهازخریدنت ایشالو بادل خوشحال توخونتم میچینی 😍😍😍😍😍 منم دلم برات یزره شده خواهری 😘😘😘😘😘دلم یهو هواتو کرد💖💖💖خونه جدا خریدین یامستاجرین یاپیش مادرشوهر اینایی کاش میشد عکس جهازتو میدیدم هیجانتو دوست دارم گل قشنگم 🌺🌺🌺🌺

آخ نگو بخدا همین دیروز همیه پیاما دورهمی رو میخوندم هی میرفتم هی پیام‌هایی تورو نگاه میکردم ☹️☹️☹️☹️☹️هی دلم هواتو می‌کرد نمیدونم توچه کردی بامن ازاون راه دور💖💖💖بردی عسیسم خیلی دوست دالم 😍😍😍😍

اینشالامامانم میشی و بچه تو مامانت خاله هاش عمه هاش ومامان بزرگا نگه میدارن اینقدر خاطرخواه داره نیم وجبی🤪🤪🤪🤪 ایشالو ب هرچی میخوایی برسی آرزوهات خاطره شن واست 💃💃💃💃💃💃💃

خودت عزیزدلمی 😍😍😍مابیشترخرابته ایم آجی 🤪🤪🤪پس ما چی هسیم آجی ماهم میشم خالش آخ دلم میخواد لپشو گازبگیرم 😬😬 ن آجی هنوز قسمت نشده مادر بشم بااون دل پاکت واسم دعاکن ک خدا این نعمتشوشامل حالم بکنه ♥️♥️♥️

من بیشتررررررررررررررررتررررررررردوست دالم اصلان من مخلصتم 🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪

عزیزمی من هیچ وقت فراموشت نمیکنم خیلی میخوامت رفیق ♥️♥️♥️😍😍😍هدو جانم خوبه اما نت نداره 😐😐😐😐😐من چندروزه ازش خبر ندارم نت نداره اما دخترخوبیه اومدش حتمان واست کامنت میزاره مینا جونم ک همش ول میچرخه ک آلاف نباشه 🤪🤪🤪🤪نگین جونم ک درحال درسو مشقشه دخترمون میخواد خانم دکتربشه درس خونه زیاد نمیاد سایت 

حتمان آهنگ ودانلودمیکنم گوش میدم ن عزیزم تلگرام ندارم امااگه تو بخوایی نصب میکنم 😍😍😍😍عزیزمی نفسمی این حرفا نزن خودم زودترفدات بشم 😬😬آخ کژال نمیدونی چقدر دوس بچه هارودندون بگیرم شانس آوردی نزدیکم نیسی 😬😬😬ممنون واسه دعایی قشنگت عجیجم 💋💋💋♥️♥️♥️هوادارتممممم 🙃🙃اگه آقات میدید منو تواینقدبه هم دلو قلوه میدم ♥️♥️ک صدردرصد نمیزاشت بیایی عشگم عاشگتم 

تلگرامم نصب کردم نازدونه خانوم ♥️♥️♥️♥️منم همش یادم میره جواب بعضی ارحرفارو بنویسم ☹️☹️☹️