2777
2789
عنوان

خانما کیا همسرشون سیگارمیکشیده؟

137 بازدید | 13 پست

کسی هست ک شوهرش سیگار میکشیده و ترک کرده؟

شوهرمن داره ترک میکنه الان داره میشه دو هفته مدام هی میگه قلیون بکشم 

تحرک اسپرمش صفره منم ترسوندمش گفتم همش بخاطر سیگاره قبول کرد ترک کنه ولی الان همش سر قلیون دعوامونه..شما هم شوهرتون ترک میکرد قلیون میکشید.؟

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

شوهر خواهر من قلیونیه شدید همون شب ازدواجشون خواهرم حامله شد با وجود حتی واریکسل داشتن شوهرش 

قلیونه دیگه بزار بکشه

نمیدونم چندمین کاربریمه.همش ایمیل و پسورد یادم میره.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قلیون که از سیگار بدتره ....

منم حرفم همینه بخدا خیلی درکش کردم همش میگه تو منو درک نمیکنی میگم بابا جان اگ میخوای ب قلیون اعتیاد پیدا کنی همون سیگارتو بکش ادمم باید صبر و تحملشو بالا ببره 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

من نامزدم سیگار میکشه 

من مشکلی با سیگار کشیدنش ندارم ولی یطوری برخورد میکنم ک انگاری خوشم نمیاد 

بخاطر سلامتی خودش 

حالا ترک کرده ولی گاهی یدونه میکشه و خداییم سر حرفش مونده اون گاهی رو هم خودم در جریانم 

ولی خب اهل قلیون نیست 

قلیون صد برابر بدتره سیگاره

من با اینکه هیچ کس دور مون اهلش نیست.یک هفته است بدجور می خواهم سیگار بکشم همه اش حس می کنم باید بکشم😕😕😕من اهل قلیون هم نیستم نمی دونم چرا این جوری شدم

نی نی سایتی ها خیلی دوست تون دارم.خیلی از تنهایی هام پر کردین.واسه همه تون دعا می کنم🌹🌹🌹🌹
شوهر خواهر من قلیونیه شدید همون شب ازدواجشون خواهرم حامله شد با وجود حتی واریکسل داشتن شوهرش  ...

شانسشون بوده وگرنه خیلی مضره واسه اسپرم 

شوهر خواهر من قلیونیه شدید همون شب ازدواجشون خواهرم حامله شد با وجود حتی واریکسل داشتن شوهرش  ...

وا یعنی چی قلیونه بزابکشه چندشه

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      
وا یعنی چی قلیونه بزابکشه چندشه

قلیون چندشه؟؟؟ برای شما چندشه 

یه رستوران عربی میرفتیم زمان دانشجوییم قلیوناش هرکدوم ۱۵۰ برای ۱ ساعت. خوبه خیابونا کیپ تا کیپ پر سفره خونه س همه هتلا و کافی شاپا و رستورانا هم سرو میکنن. 

نمیدونم چندمین کاربریمه.همش ایمیل و پسورد یادم میره.
قلیون چندشه؟؟؟ برای شما چندشه  یه رستوران عربی میرفتیم زمان دانشجوییم قلیوناش هرکدوم ۱۵۰ برای ...

خیلی چندشه و مضره . تو فرهنگ خانوادگی ما کلا بد میدونن جدا از این خیلی هم مضره ضررش چندین برابره سیگاره

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      
2790
2778
2791
2779
2792