2821
2789
واااااای کودومتون ازم خاستگاری کرده😍😂😂😂😂 بگه قول میدم ناز نکنم😁😁😁😁

همین مونده بود با یه آقایی ک نی نی سایت عضوه ازدواج کنیم😒 ( وی دروغ میگوید و اگر کسی ازش خواستگاری کند با کله جواب مثبت می‌دهد)

از خون جوانان وطن لاله دمیده🖤🥀 نه می بخشیم و نه فراموش میکنیم 🦁☀️

واااااای کودومتون ازم خاستگاری کرده😍😂😂😂😂 بگه قول میدم ناز نکنم😁😁😁😁

دلم به درد اومد😢 اصلا الان یه کاربری میزنم هرروز از یکی تون خواستگاری میکنم خوبه😢

فرزند ایران و جان فدای میهن 🥀💔 جمله ای که اندوهی سخت به قلبم می آورد.... بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن🌿

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

اخه واقعن اینجا جچوری به شناخت میشه رسید ک خواستگاری کرد؟/:

واقعا

اغلب وقتی امیدت رو از دست میدهی و فکر میکنی این اخر خطه خدا از بالا بهت لبخند میزنه و میگه ارام باش این فقط یک پیچه نه پایان  
همین مونده بود با یه آقایی ک نی نی سایت عضوه ازدواج کنیم😒 ( وی دروغ میگوید و اگر کسی ازش خواستگاری ...

😂😂😂😂

اغلب وقتی امیدت رو از دست میدهی و فکر میکنی این اخر خطه خدا از بالا بهت لبخند میزنه و میگه ارام باش این فقط یک پیچه نه پایان  
همین مونده بود با یه آقایی ک نی نی سایت عضوه ازدواج کنیم😒 ( وی دروغ میگوید و اگر کسی ازش خواستگاری ...

😂😂😂😂😂😂

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    

من حس میکنم همون دختر ه هست که گفتش  من بغل مردونه ميخوام شبا تاپیکش پر بازدید شد گفته برم بغلش کنم 😂😂

دلم به درد اومد😢 اصلا الان یه کاربری میزنم هرروز از یکی تون خواستگاری میکنم خوبه😢

آره فکر خوبیه 😁😂😍

اولیش من باشمااااا

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    

وای عاشقتم کیانا😂❤

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 
فداتم 😂

😂❤❤

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 
کی بشه یکی تاپیک بزنه از من خواستگاری کنه😂😂😂

منم خودم میام خواستگرایت😝👋

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز