2821
2789
ببخشید من نمیتونم تا از ایشان جوابی نگرفتم اسمشان را بگم.از همه خواهرا تشکر میکنم

عه خجالت بکش😑🤢🤮

هرچی خدا بخواد...خدا که بد نمیخواد💛متاهل💍در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم...لطف انچه تو اندیشی،حکم انچه تو فرمایی🙌🏻🌊«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»؛یه صلوات مهمونمم میکنید🙏🏻
اینجا بگو 😁 https://harfeto.timefriend.net/979785065 قول میدم فقط به بعضیا بگم😂😂😂

هنوز دختره رو پیدا نکردم که بهش بگم

در این دنیا که حتی ابر نمی گرید به حال ما همه از من گریزانند 😔 تو هم بگذر از این تنها ... همه از من گریزانند 😔

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

😂😂😂 @kiyannaa     بگو ببینم انتخابت منم یا نفس  😌 بگی نفس حلالت نمیکنم  ...

شما برلیان میخواین من پول ندارم لذا مجرد میمانم و من الله توفیق

از خون جوانان وطن لاله دمیده🖤🥀 نه می بخشیم و نه فراموش میکنیم 🦁☀️

سر در سایت میزنیم همه مطلع بشند😁🙄

فکر خوبیه😀😄

فرزند ایران و جان فدای میهن 🥀💔 جمله ای که اندوهی سخت به قلبم می آورد.... بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن🌿

ک یکیش منم    

شاید  باید بیشتر فک کنم  

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
هنوز دختره رو پیدا نکردم که بهش بگم

ای بابا پس چی گفته بهت؟😐😐😐😐

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
اینجا لاس وگاس نیست که😏 خیلی اشتباه کرد..هرچیزی ی راهی داره

حالا شما حرص نخور

فرزند ایران و جان فدای میهن 🥀💔 جمله ای که اندوهی سخت به قلبم می آورد.... بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن🌿

اینجا لاس وگاس نیست که😏 خیلی اشتباه کرد..هرچیزی ی راهی داره

چی بگم والا..اینجا اصلا جاش نیس آخه کی میتونه اینجا شخصیت واقعی آدما رو بفهمه اونم در حالی که اصلا باهاش حرف نزده باشه!☹☹

خدایا شکرت😍💖

واااااای کودومتون ازم خاستگاری کرده😍😂😂😂😂

بگه قول میدم ناز نکنم😁😁😁😁