2821
2789
عنوان

امام رضا (ع)

334 بازدید | 57 پست

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى عَلِيِّ بْنِ مُوسَى الرِّضَا الْمُرْتَضَى الْإِمَامِ التَّقِيِّ النَّقِيِ‏ وَ حُجَّتِكَ عَلَى مَنْ فَوْقَ الْأَرْضِ وَ مَنْ تَحْتَ الثَّرَى الصِّدِّيقِ الشَّهِيدِ

صَلاَةً كَثِيرَةً تَامَّةً زَاكِيَةً مُتَوَاصِلَةً مُتَوَاتِرَةً مُتَرَادِفَةً كَأَفْضَلِ مَا صَلَّيْتَ عَلَى أَحَدٍ مِنْ أَوْلِيَائِكَ‏

می دونی می خوام چیکار کنم

میدونی میخوام کجا برم؟

میخوام برای کفترا یه خورده گندم ببرم

اونجا که گنبدش طلاست

با کفتراش پر بزنم

دوسش دارم اماممه

در خونشو در بزنم

بعضی شبا تو خونمون بابام به مادرم میگه

میخوام برم امام رضا به خدا دلم تنگ دیگه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

التماس دعا دارم . الهی امام رضا دستمو بگیره مشکلمو بخیر حل کنه بزودی 

فاطمه صدام کنین دوستای خوبم 💚❤اینم بگم پفسه اصلا معنی خاصی نداره اگه واستون سوال بود⚘راستی اگه سوالی بود در حد توان در خدمتم🤲🏻

برات صد تا صلوات میفرستم

یک آیه روی ضریح سرداب امام رضا نوشته شده که خیلی قشنگه:یریدون لیطفئوا نور الله بافواههم والله متم نوره و لو کره الکافرون:آنها می خواهند که نور خدا را با دهانشان خاموش کنند ولی خدا نورش را بیشتر میکند.هرچند که کافران خوششان نیاید.
یا امام‌رضا قسمت میدم به امام جواد به من بچه سالم و صالح بده فردا تخمک‌کشی دارم ماه بعد انتقال

منم ۵شنبه تخمک کشی دارم

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...

خانوما ی سوال درباره نماز دارم کی میتونه جوابمو بده شرمنده اسی جون

حال دلم خوب نیست💔💔💔💔دلم گرفته😔ی صلوات واسه حاجتم بفرستید❤❤تیکرم واسه آرزومه بگو الهی آمین😍😍تا تموم نشده بهش برسم❤بگذار خیالت را راحت کنم دوس داشتنت مشروط ب هیچ شرطی نیست چه باشی و چه نباشی عاشقانه دوستت دارم❤💌❤💛خدایا خودت میدونی عاشقشم ❤💛قلب من پیش توئه، مراقبش باش💛❤💏💏
ان شا الله که حتما جواب بگیرید من شکمم درد میکنه و استرس دارم

اونا اثر امپولاس .برا منم کبود شدن .فردا بهم بگو چجوری بود عملت اینک درد داره یا ن و...

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
اونا اثر امپولاس .برا منم کبود شدن .فردا بهم بگو چجوری بود عملت اینک درد داره یا ن و...

چشم حتما اگه یادم‌نموند چند روز دیگه میام توضیح میدم

ولی فکر کنم بیهوش کنن

من به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود