ninooi مدیر استارتر عضویت: 1397/04/23 تعداد پست: 275 عنوان کمکم کنین 51 بازدید | 7 پست اگه کسی تجربه داره بگه سه چهار روزه حالت تهوع وضعف شدید داشتم از دیروز دوتا بچه هامم تهوع استفراغ تب خفیف دارن امروزم بچه های خواهرمو خود خواهرم اینطوری شدن چون اومده بودن خونمون امکان داره کرونا باشه یکمم استخونامم گرفته وخستگی دارم 1399/04/09 | 19:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مه_اتا_کیجا عضویت: 1398/10/14 تعداد پست: 1569 نفس عمیق بکش ببین چطور میشه احساس درد داری تو قفسه سینت؟
tarannnnnnom عضویت: 1399/02/17 تعداد پست: 940 مشاوره آنلاین پزشکی و روانشناسی مشوِرَپ خدمات 24 ساعته بهتون ارائه میده.برای کسب اطلاعات بیشتر هم میتونین به صفحه اینستاگرام مشوِرَپ سر بزنین
ninooi مدیر استارتر عضویت: 1397/04/23 تعداد پست: 275 نفس عمیق بکش ببین چطور میشه احساس درد داری تو قفسه سینت؟ نه فقط دوشب موقع خواب در حد چند ثانیه قلبم تیر کشید وگرنه نه درد دارم نه تنگی نفس
مه_اتا_کیجا عضویت: 1398/10/14 تعداد پست: 1569 نه فقط دوشب موقع خواب در حد چند ثانیه قلبم تیر کشید وگرنه نه درد دارم نه تنگی نفس البته اینی ک من گفتم وقتیه ک حداقل ۳۰درص ریه ها درگیر شده باشهضعف جوری ک راحت نتونی راه بری بی اشتهایی اسهال استفراغدرد بدن و استخواناینا میتوکه علائم کرونا باشه
ninooi مدیر استارتر عضویت: 1397/04/23 تعداد پست: 275 البته اینی ک من گفتم وقتیه ک حداقل ۳۰درص ریه ها درگیر شده باشه ضعف جوری ک راحت نتونی راه بری ... اره منم همه اینارو جز اسهال دارم البته بچه هام بهترن چون سرم زدن ولی من هنوز همونطورم ولی دکتر هیچی نگفت که چه مریضیه این
ninooi مدیر استارتر عضویت: 1397/04/23 تعداد پست: 275 البته اینی ک من گفتم وقتیه ک حداقل ۳۰درص ریه ها درگیر شده باشه ضعف جوری ک راحت نتونی راه بری ... یعنی امکان داره خود به خود خوب بشه اگه کرونا باشه