2777
2789
باورکن شخص خاصی مد نظرش نبوده فقط شوهر مذهبی و طلبه میخواسته که طلبه هم اومده خواستگاریش 

میگم یه چیزی من خودم مسلمونم و قرآن رو قبول دارم و میگم ارزش این کتاب خیلی بیشتر از حرفاس که بخوایم با این جور چیزای سطحی ارزشو بیاریم پایین همه چیز در دایره نظام طبیعت اتفاق میفته حتی چیزی که خدا بخواد

اون خانم هم احتمالا قبل اون چهل روز با اون آقا آشناییت داشتن 

دین من دین تعقل ورزیه نه خرافه و جهل البته قصدم بس احترامی به عقاید شما نیستا کلی میگم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به نظر من کسی ک یه ذکر میگه با کسی ک درخواست و دردودلشو تو خلوت و بدون هیچ زمینه مذهبی میگه هیچ و هیچ تفاوتی با هم ندارن. چون خداوند گفتن با دردودل کردن باهاش و مطرح کردن خواسته مون حتی تقدیرمونو تغییر میدن.پس هردو یکار دارن انجام میدن ولی راهش متفاوته

هر چی داریم از خداااااااست بعد پدر و مادر بعد عشق پسری که همسرمونه و لا غیر
میگم یه چیزی من خودم مسلمونم و قرآن رو قبول دارم و میگم ارزش این کتاب خیلی بیشتر از حرفاس که بخوایم ...

هرکسی به یه چیزی اعتقاد داره اون بنده خدا هم اینجوری بوده هرکس به طریقی به خواستش میرسه

جدی؟؟

بله.من یک نقطه تحمل بخصوصی دارم زمانی ک دارم از اون نقطه فراتر میرم حتما درخواستمو مطرح میکنم و حتما جواب میگیرم. مثلا در ۴ ماه اخیر ۳ تا نامه به خدا نوشتم و سریعا جواب گرفتم.درمورد همسری جان هم که عرض کردم.

بله.من یک نقطه تحمل بخصوصی دارم زمانی ک دارم از اون نقطه فراتر میرم حتما درخواستمو مطرح میکنم و حتما ...

وای چه عالی

نقطه تحمل ینی نقطه ی 

بی کسی و بی پناهی؟؟؟

چند سالته

؟

وای چه عالی نقطه تحمل ینی نقطه ی  بی کسی و بی پناهی؟؟؟ چند سالته ؟

۲۵...نه بی کسی منظورم نیست‌.منظورم لحظه ای هستش ک خدا خودشم میدونه من اون لحظه کاملا ناامیدم و اون لحظه فقط و فقط یواشکی با خودش حرف میزنم و البته در اون حال در موارد اخیر نامه هم مینویسم‌.

من اصلا آدم زیاد مذهبی ای نیستم و کاملا هم همه چیزو با علت و منطق قبول میکنم ولی مطمئنم درخواست از خدا بیجواب نمیمونه.درست عین یه بچه ک مواقع لزوم مادرشو صدا میزنه مگه میشه اون مادر جواب نده‌. حالا فک کن خدا وند که مهرش با مهر مادر قابل قیاس نیست‌.

چه عالی میشه برا منم دعا کنی    

قربونت بشم عزیزم شما خودت باید با خدا درمیون بزاری.مطمئن باش خدا به همه مانظر داره