2777
2789
عنوان

شقاق

190 بازدید | 11 پست

گلاب به صورتتون میرم دسشویی شکمم کار نمیکنه و چندروز دل درد دارم..رفتم دکتر گفت شقاق...یجور پماد تجویز کردبرای داخل مقعد وگفت مایعات بخور..کسی این مشکلا داشته...تا چند روز دل درد دارم ؟😢

خدایا منا به آرزوم برسون

روغن زیتون بریز تونافت جهت عقربه های ساعت ماساژبده ده دقیقه 

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

باید یبوست و کنترل کنی همین, از پماد هم حتما استفاده کن ,من چندساله این مشکل و دارم دیگه کارم از پما ...

وااای دلمم درد میکنه اگه دلم درد نمیکرد مشکل نداشتم..شمام دل درد داری؟

خدایا منا به آرزوم برسون
نه فقط یبوست شدید داشتم ,میخوای شکمت کار کنه ?

اون پمادی که دادی را تزریق میکنم داخل مقعد یک ربع بعدش.....اما دلم دردا داره کلافم کرده نمیدونم درد دلما چکار کنم

خدایا منا به آرزوم برسون
اون پمادی که دادی را تزریق میکنم داخل مقعد یک ربع بعدش.....اما دلم دردا داره کلافم کرده نمیدونم درد ...

اخه دل درد نداره به اون صورت دکترت برای دل دردت چیزی نداد ?یه دمنوش گرم دم کن بخور شاید سردی کردی 

اخه دل درد نداره به اون صورت دکترت برای دل دردت چیزی نداد ?یه دمنوش گرم دم کن بخور شاید سردی کردی&nb ...

نه ..گفت اثر همون یبوسته که نمیتونی دفع کنی...حالا یچیز گرم میکنم میخورم ممنونم

خدایا منا به آرزوم برسون