2777
2789
عنوان

بيمه عمر

47 بازدید | 3 پست

سلام خانما كسي بيمه عمر داره؟

ميتونه درمورد شرايطش؟هزينه اش كلاً مزايا و معايبش براي من توضيح بده؟ممنون ميشم

پسرم فقط از معجزه خدا ولطف امام حسین هست🥰خدايا خودت مراقبش باش الهي همه منتظرا زودتر به خواسته دلشون برسن،براي ني ني جونم صلوات بفرستين دوستام💋💋

شوهرم داره سالیانه ثابته سالی ۱۷۶۰۰۰۰تومنه 

۳۰ساله گرفته سود تضمینیش بعد از ۳۰سال ۲۸۰ملیونه

با تورم و اینا حدود۲ملیارد 

شرایط دیگشم واسه بیکاری و دورازجون نقص عضو و فوت باید بری نگاه کنی

ﺗﻨﻬﺎﺋﯽ ﺁﺩﻣﯽ ﺭﺍ ﻋﻮﺽ ﻣﯿﮑﻨﺪ ﺍﺯ ﺗﻮ ﭼﯿﺰﯼ ﻣﯿﺴﺎﺯﺩ ﮐﻪ ﻫﯿﭻ ﻭﻗﺖ ﻧﺒﻮﺩﯼ ﮔﺎﻩ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺑﯽ ﺗﻔﺎﻭﺕ ﻣﺜﻞ ﺳﻨﮓ ﮔﺎﻩ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺣﺴﺎﺱ ﻣﺜﻞ ﺷﯿﺸﻪ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺑﺎ ﺧﻮﺩﺕ ﺣﺮﻑ ﻣﯽ ﺯﻧﯽ ﮐﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﺣﺮﻑ ﺯﺩﻥ ﺑﺎ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﻻﻡ ﺗﺎ ﮐﺎﻡ ﺩﻫﺎﻧﺖ ﺑﺎﺯ نمی شود ﻏﺬﺍﯾﺖ ﺭﺍ ﺳﺮﺩ ﻣﯽ ﺧﻮﺭﯼ ﻧﻬﺎﺭ ﻫﺎ ﻧﺼﻔﻪ ﺷﺐ ﺻﺒﺤﺎﻧﻪ ﺭﺍ ﺷﺎﻡ ﺳﺎﻋﺘﻬﺎ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺁﻫﻨﮓ ﺗﮑﺮﺍﺭﯼ ﮔﻮﺵ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ ﻭ ﻫﯿﭻ ﻭﻗﺖ ﺁﻫﻨﮓ ﺭﺍ ﺣﻔﻆ ﻧﻤﯽ ﺷﻮﯼ ﺷﺒﻬﺎ ﻋﻼﻣﺖ ﺳﻮﺍﻟﻬﺎﯼ ﻓﮑﺮﺕ ﺭﺍ ﻣﯿﺸﻤﺮﯼ ﺗﺎ ﺧﻮﺍﺑﺖ ﺑﺒﺮﺩ ﺗﻨﻬﺎﺋﯽ ﺍﺯ ﺗﻮ ﺁﺩﻣﯽ ﻣﯿﺴﺎﺯﺩ ﮐﻪ ﺩﯾﮕﺮ ﺷﺒﯿﻪ ﺁﺩﻡ ﻧﯿﺴﺖ

من بینه عمردارم هرماه صدوخورده ای میریزیم براش.ازمزایاش علاوه براوناییکه دوستمون‌گفتن یکیشم اینه دوسال بعدش میتونی وام‌برداری بدون ض

امن.بری دفترشون خودشون توبرگه همه چی رو میدن‌مطالعه کنی.بیمه ایران من شنیدم معتبره مال ما ایرانه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنونم دوستان

پسرم فقط از معجزه خدا ولطف امام حسین هست🥰خدايا خودت مراقبش باش الهي همه منتظرا زودتر به خواسته دلشون برسن،براي ني ني جونم صلوات بفرستين دوستام💋💋