2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

برید تو سایت ارز دیجیتال ب اندازه کافی اطلاعات در باره ارزهای مختاف کسب کنید...بعد برید تحلیل چارت قیمت یاد بگیرید مجانی تو مت هست خود سایت ارز دیجیتال هم هست دوذه پولی هم دارن...بعد برید رو کاغذ معامله سوری انجام بدید ( اموزشاتون تو مرحله قبل رو محک بزنید) ... بعد وارد بازی شید !! ب هیچ وجه پولی ک لازم داری نمیدونم قرض گرفتی وامه احتمالا قسط خونه اس..اجاره اس یا این موارد رو وارد این بازار نکنید... اگ داره ارزی خیلی سریع میره بالا ترس ورتون نداره عقب افتاده باشید بپرید تو بازار چون ارزی ک سریع میره بالا بعد سریع هم سقوط کنه زمین و زمان رو بریزید بهم !!

در کل اول اموزش... برید سایت ارز دیجیتال....

ب من بگو

ببین میری ثبت نام میکنی تو این سایت

https://nobitex.ir/signup/?refcode=360988

بعد عکس کارت ملیت و خودتو میزاری تو سایت بعدش عکس کارت بانکیتو میزاری به همراه کد شبا و شماره کارتت و بعد میری تو آیکن که نوشته ریال و اون قسمت که نوشته واریز، پول واریز میکنی به کارتت، بعد میری تو آیکن سه خط بالای صفحه سمت راست بازار های اصلی رو میزنی میبینی که نوشته بیت کوین/ ریال یا اتریوم/ریال اینا همه رمز ارزند به جز تتر که همون دلاره، یه کدوم از اینا که دلت خواست میزنی  میری تو صفحه نوشته مثلا خرید بیت کوین مقدار بیت کوینی که میخوای بخریو میزنی و خرید میکنی، حداقل بیت کوینی که میتونی بخری سیصد هزار تومن، کلا همه ی رمز ارزا همینه، خلاصه که خریدی میزاری بمونه و هر وقت خواستیم دوبازه میری تو بازاز اصلی میزنی بیت کوین ریال قسمت فروش بیت کوین و مقدار بیت کوینو انتخاب میکنی میفروشی

نمییخواد بخری تو اینترنت ثبت نام کن بعدم اپلیکیشنشو دانلود کن 

هنوزم تو کار ارز دیجیتالی؟

سود داره؟

چقدر سرمایه میزاری چقد سود میده 

یکن راهنمایی لطفا

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)
هنوزم تو کار ارز دیجیتالی؟ سود داره؟ چقدر سرمایه میزاری چقد سود میده  یکن راهنمایی لطفا

اره

من 300 گذاتم ماه پیش الان 1 تومن دارم😅 کلا خیلی زیاد سرمایه گذاری نمیکنم 

اره من 300 گذاتم ماه پیش الان 1 تومن دارم😅 کلا خیلی زیاد سرمایه گذاری نمیکنم 

راست میگی؟ چقدر عالی

از کجا سیگنال میگیری .خودت بلدی؟

پس چرا دوست من گذاشته اتفاقا از ماه پیش اونم الان تو ضززه😫🤔من نمیدونم کجا بزارم سود کتم .پول منم خیلی کمه

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)
اره من 300 گذاتم ماه پیش الان 1 تومن دارم😅 کلا خیلی زیاد سرمایه گذاری نمیکنم 

usdt و elon گرفته

راست میگی؟ چقدر عالی از کجا سیگنال میگیری .خودت بلدی؟ پس چرا دوست من گذاشته اتفاقا از ماه پیش اونم ...

من سیگنال نمیگیرم همینجوری پولمو میزارم مثل قلک برام کار میکنه اخر سر بعد از 6 ماه برش میدارم

من سیگنال نمیگیرم همینجوری پولمو میزارم مثل قلک برام کار میکنه اخر سر بعد از 6 ماه برش میدارم

چه جالب

خدا کنه مثل بورس ایران نشه

سلام خوب هستین میشه ب من مبتدی کمکم کنی اصلاااا نمیدونم چجور پول واریز کنم ب کوینکس ، بعد شما ک پول گذاشتی سودم نردی چجور پولتو برداشت میکنی تا بیاد ب حساب بانکیتون؟؟؟میشه یکم سطح پایین توضیح بدین متوجه بشم 🥺