2777
2789
عنوان

بارداری

134 بازدید | 20 پست

سلام دوستان من زیر نظر روانپزشک قرص آرامبخش و خواب آور میخورم الان یک ماه میشه که اقدام کردم برای بارداری و از زمان اقدامم قرص هامو قطع کردم البته خودم اینکا رو کردم و با پزشکم مشورتی نکردم...میخواستم بدونم اون قرصارو مصرف کنم آیا ممکنه به جنین آسیب برسه؟..چون از وقتی قرصا رو نخوردم علائمم برگشته دوباره و بی خواب شدم و اینم بگم که قرصای گیاهی مصرف میکنم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا اصلا سرخود قطع نکن چون ممکنه از قبل بدتر شی عزیزم من خالم با قرصای شدید اعصاب که میخورد باردار شد هییییچ مشکلی نه برا خودش نه برا بچش پیش نیومد دکتراهم گفتن مشکلی ندارن مهم آرامش مادره

از وقتی اولین حرکتتو تو دلم متوجه شدم یهو یه عشق گنده ریختی تو دلم که نمیتونم یه لحظه هم به فکرت نباشم
اصلا اصلا سرخود قطع نکن چون ممکنه از قبل بدتر شی عزیزم من خالم با قرصای شدید اعصاب که میخورد باردار ...

منم افسردگی شدید ارثی دارم...ولی پس این دوستانی که با قرص اعصاربباردار شدن و بچشون مشکل داشته چی؟

منم افسردگی شدید ارثی دارم...ولی پس این دوستانی که با قرص الصار باردار سدن و بچشون مشکل داشته چی؟

مطمئنن که از قرص بوده مشکل؟خب قرصاتو عوض کن میخوای من یه دکتر فوق العاده میشناسم بهت معرفی کنم منم خودم شدید افسردگی داشتم زیر نظر ایشون درمان شدم و الانم داروم دورش تموم شده و حامله ام خالم همونجا رفت و با قرص بدون مشکل بارداریشو گذروند

از وقتی اولین حرکتتو تو دلم متوجه شدم یهو یه عشق گنده ریختی تو دلم که نمیتونم یه لحظه هم به فکرت نباشم
مطمئنن که از قرص بوده مشکل؟خب قرصاتو عوض کن میخوای من یه دکتر فوق العاده میشناسم بهت معرفی کنم منم خ ...

من همدانم...شما کدوم شهر هستی؟

نمیدونم مشکل از چیه...خودمم کلافه شدم بس که دارو خوردم...تا میخورم خوبه ولی همین که قطع میشه دوباره برمیگرده علائمم...مخصوصا بی خوابیام

مطمئنن که از قرص بوده مشکل؟خب قرصاتو عوض کن میخوای من یه دکتر فوق العاده میشناسم بهت معرفی کنم منم خ ...

دکترمم عوض کردم این سری گفتم ببینم طب سنتی چطوره که اونم تاثیری نداشت

دکترمم عوض کردم این سری گفتم ببینم طب سنتی چطوره که اونم تاثیری نداشت

من تهرانم آقای دکتر جلیلی ازشون معجزه زیاد دیدم.خواستی بیا پیشش.طب سنتی اصلا به درد نمیخوره بدترم میکنه

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز