توی خاطرات بجز تو برگ یاد همه پژمرد... آخرین لحظه بودن زیر بار غم تو مُرد... چقدر امشب تو سکوتم... کوچه باز عطر تو داره... بوی یاس و شب و خونه تو رو یاد من میاره... یاد تو لالایی میشه واژه ها مثل ستاره... ولی تو نیستی و شعرم آسمونش ماه نداره... از اشک یاس کوچه ها تا چشم کور از گریه ها... با یاد تو زنده ام
به هم دیگه احترام بزاریم🙏 و همیشه یادمون باشه قضاوت فقط مال استا کریمه اگر کسی قضاوت کردیم دور گردون اینقدر میچرخه تا مارو تو موقعیت اون شخص قرار بده❤🙏
من بودم از خدام بود پولشو نگه میداشتم یا میزدم به یه زخمی یا یه مقداریشو لباس عروس کرایه میکردم اتلیه میرفتم بعدا
یه مقدارم ی سفر میرفتم
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون
ناراحتی نداره ک جای اینکه پولتو بدی مردم بخورن بعدشم بشینن بگن غذاش شور بود کم بود و ... میزنیش به یه زخمی از زندگیت
داداش منم بدون مراسم رفتن سر خونه زندگیشون
تنت سلامت باشه ناراحت چی هستی
به هم دیگه احترام بزاریم🙏 و همیشه یادمون باشه قضاوت فقط مال استا کریمه اگر کسی قضاوت کردیم دور گردون اینقدر میچرخه تا مارو تو موقعیت اون شخص قرار بده❤🙏