2777
2789
عنوان

خشک نشدن شیر

227 بازدید | 7 پست

سلا دوستان

من تا شش ماهگی بچم بهش شیر دادم ولی بعد از اون دیگه شیرم کم شد'شیر خشکم میدادم بهش تا اینکه از ۱۳ ماهگی کلا شیر خودمو ندادم الان بچم ۱۸ ماهشه وقتی سینه امو فشار میدم قطره قطره شیر میاد 'چیکار کنم کلا خشک بشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما چند ماهه قطع کردی شیردهی رو؟

قطع نکرده بودم، تا دیروز بهش میدادم، اما الان هر کدوم از سینه هام شده اندازه یه توپ بسکتبال، انقدر درد دارم که نفسم بالا نمیاد، من مجبور بودم تا دو سال و نیم به پسرم شیر بدم، بهداشت سر مسله ترس و وابستگی بچم گفت تا دو سال و نیم بهش شیر بدم، اما تازه اصل ماجرا شروع شده، بخدا اشکم در اومده، رفتم عطاری چیز خاصی نداد، گفت هیچی نیست که کامل شیر رو خشک کنه فقط کمتر میکنه که به درد منو شما نمیخوره

قطع نکرده بودم، تا دیروز بهش میدادم، اما الان هر کدوم از سینه هام شده اندازه یه توپ بسکتبال، انقدر د ...

خب تو این مورد شما باید صبر کنی خودش خشک بشه 'من چون شیرم کم بود این حالتو اصلا نداشتم