2789
عنوان

فقر

| مشاهده متن کامل بحث + 1040 بازدید | 52 پست
هیچ وقت از چیزی ک هستی خجالت نکش

گفتنش راحته

گاهی دلت میخواد...

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸

دعوت کن مثل بقیه مهمونا پذیرایی کن،

اگر عشق در زندگی ات باشد...جای خالی خیلی چیزها برایت پُر میشود...اما اگر عشق نباشد...مهم نیست در زندگی ات چه چیزهایی داشته باشی...هرچه داشته باشی باز هم چیزی کم داری...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

این چه حرفیه اخه بعضیا فرهنگ بالایی دهرن و وقتی خونه کسی میرن چشمشون هیچیو نمیبینه و همه چی براش عادیه و از حضور توئه که لذت میبره و براش مهمه نه رنگ لعاب خونه و تیر و تخته 

خونت تمیز باشه به نظرم کافیه

اگرم دوستت از این ادما نبود که میاد میبینه و خودش میره که چه بهتر با ادم سطحی و ظاهر بین ارتباط نداشته باشی

یه زمانی بود ماهم این طوری بودیم 18 سال پیش ولی با یاری خدا و تلاش همه چی درست شد  این باید ان ...

دقیقا ما هم چند سال پیش به شدت سختی کشیدیم، ولی خدارو شکر یه سالی هست همه چی عالی شده

انشالا خدا برای همه درست کنه، هرچند که تلاش خودمون خیلی مهمه...