2789
عنوان

فقر

| مشاهده متن کامل بحث + 1040 بازدید | 52 پست

عزیز دلم زمانی باید خجالت بکشی که دارای شعور و شخصیت و فرهنگه پایینی باشی نه بخاطر وضع خونه و زندگی اینا افتخار نداره انسانیته که افتخار داره شماخونت مرتب باشه و با یه پذیراییه معقول حله البته به شعور دوستتم بستگی داره 

دوستت دارم ای خیال لطیف ....دوستت دارم ای امید محال... 🍂🖤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اتفاقا الان موقعیت خوبیه ببینی چه جور ادمیه و واقعا رفیقه یا نه بعدا اون که از خودش چیزی نداره اونها املاک پدرشه باید خود ادم جربزه داشته باشه و ادم مفید باشه ببینی بدرد رفاقت میخوره یانه چون رفاقت تو رندگی خود ادم تاثیر داره رفاقت با ادمهای که تو رندگیشون برنامه دارن و میدونن از زندگیشون میخوان خیلی مهمه 

الحمدلله کَما هُوَأهلُه

دقیقا

منم بخاطر این هیچ وقت ازدواج نمیکنم

مگه اینکه خودم پولدار بشم که توی این مملکت سخته و اگه بشه اون هم به واسطه ی درس خوندن و قبولی در رشته ی پزشکیه که اون هم 30-40 سالی برای من که پشتوانه ی مالی ندارم خوبه که دیگه بهتر از اینه این طوری بمیرم و لااقل 40 سالگی میتونم خوش باشم 

البته اگه نمیرم

البته ظاهرم نشون نمیده و ی لباس را مرتب نگه میدارم و اهمیت میدم  و فکر میکنند پولدار هستیم اما بیرونش مردم را کشته داخلش خودمون را

انسانیت دین خاصی ندارد , همینکه در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم , دروغ نگویم , کلک نزنیم و دلی را نشکنیم , سوء استفاده نکنیم , حقی را نا حق نکنیم , یعنی انسانیم

مرغ بزار جلوش با دسر تخم مرغ از صدتا مبل وتخت باکلاس تر ولاکچری ترررر😂😂😂😢

✔❣به صلواتت برای حل مشکلمون خیلی نیاز دارم🌺۹/۹/۹۹ان شاءالله حاجت رواشدم وکارمون درست میشه برمیگردیم🤗امام رضا امام غریب الغربا تو رو به خواهرت حضرت معصومه واسطه من روسیاه شو😢دلم پرمیکشه برای حرمت برای پنجره فولادت 😭خدایا به معجزه ات نیاز دارم خدایا درهای رحمتت رو باز کن بروم خدایا تو روبه جدم قسم یه نگاهی کن😞😢...

اگرم حرفی زد بگو برای گرفتن این مرغ وتخم مرغ مبل وتخت مو فروختم

✔❣به صلواتت برای حل مشکلمون خیلی نیاز دارم🌺۹/۹/۹۹ان شاءالله حاجت رواشدم وکارمون درست میشه برمیگردیم🤗امام رضا امام غریب الغربا تو رو به خواهرت حضرت معصومه واسطه من روسیاه شو😢دلم پرمیکشه برای حرمت برای پنجره فولادت 😭خدایا به معجزه ات نیاز دارم خدایا درهای رحمتت رو باز کن بروم خدایا تو روبه جدم قسم یه نگاهی کن😞😢...